13. 10. 2019

Soutěžní téma na měsíc ČERVENEC a SRPEN / JÚL a AUGUST 2019 - vyhodnocení

Přinášíme BEST SHOTS OF JULY/AUGUST 2019 - nejlepší záběry za měsíce ČERVENEC a SRPEN / JÚL a AUGUST 2019 z těch, které jste nám na téma "LIDSKÝ PRVEK V KRAJINĚ" vložili na naši Facebook-ovou stránku. V soutěži bylo 118 fotografií, do užšího kola jich postoupilo 16 a tu je finální výběr!

Vybíral, ohodnotil a okomentoval Lubo Slunský - náš instruktor v kurzu KRAJINA KOLEM DOKOLA - objevte kouzlo krajinářské fotografie! V našem portfóliu však najdete 9 dalších kurzů - VYBERTE SI TEN SVŮJ ZDE!


VÍTĚZ ZÍSKÁVÁ:
📌 knihu o fotografování autora Bryana Petersona
📌 50% slevu na kterýkoliv ONLINE fotokurz z našeho portfólia
📌 postup do finále ankety FOTOGRAF / FOTKA ROKU 2019
(možnost získat fotokredit na našem blogu, FB stránce, v newsletter a vyhrát další zajímavé ceny!)


Oceněné fotografie:

I. MÍSTO - Vlastimil Babický
Autor se pochlapil, osvobodil se od fotografií svázaných s představou “co je dobré pro turizmus“ a perfektně skloubil prvky „jenom“ městské krajiny a street photo. Moc fajn fotografie, svým způsobem objevná.
(c) Vlastimil Babický

II. MÍSTO - Tereza Píchová
Klasická fotografie z horského prostředí v poslední době trochu okoukaná s těmi vpašovanými postavami na vrcholech hor. Tato fotka je však mistrovsky zpracovaná krajina s máznutou zamlženou plochou ve středním plánu a skvěle vyobrazenou oblohou. Prima!
(c) Tereza Píchová

III. MÍSTO - Jitka Matyášová
Chválím autorku za černobílé provedení, které navozuje úžasnou atmosféru. Těžko by ji vyčarovala v barvě. Minimální počet obrazových prvků výborně skloubených do jednoduché a přesvědčivé skladby obrazu. Paráda!
(c) Jitka Matyášová

ČESTNÁ UZNÁNÍ
Ve výběru zůstaly fotografie žánrově blízko k oceněným, anebo naopak žánrově odsunuté na okraj tématu, jistě výborné a právě proto se dostaly i do užšího výběru. Přesto se našly fotky, které nesporně stojí za vyjádření uznání (bez určení pořadí). Fakt, že nezískaly cenu, které jsou nakonec jenom tři, není jejich nedostatek, ale jsou to pravděpodobně subjektivní „klapky“ hodnotitele.

Iva Ullrichová
(c) Iva Ullrichová

Lucka Šiprová
(c) Lucka Šiprová

Růžena Odehnalová 
(c) Růžena Odehnalová 

Fotografie, které postoupili do finálového předvýběru si můžete prohlédnout ZDE:
Nejlepší záběry za měsíc ČERVENEC a SRPEN / JÚL a AUGUST 2019


Všem děkujeme za účast a výhercům gratulujeme!


PPSOP.cz


POZOR - NEPŘEHLÉDNĚTE!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.