22. 12. 2019

Fotografujeme floru - od studentů kurzu

ONLINE fotokurz
FOTOGRAFUJEME FLORU
Autoři a instruktoři kurzu: Monika a Patrik Banas

CO VÁS V KURZU ČEKÁ?
4 lekce + 1 bonusová lekce
279 stran, 100+ fotografií
8 fotografických zadání (2 v každé lekci)
hodnotná zpětná vazba
fórum otázek a odpovědí a skvělá foto komunita!




"Moc vám zas a znova děkuju za úžasný přístup, náměty, podnety, inspiraci, milá hodnocení, prostě jste super. Máte velky podíl na tom, že mě focení tak baví!!"
Darja N.
(c) Darja Nezvalová

"I já jsem si to tady v kurzu moc a moc užila; cítila jsem se s vámi všemi skvěle, byli jsme super parta, spolužáci i instruktoři. Děkuji a taky už se těším snad na shledanou."
Iva U.
(c) Iva Ullrichová

"Jo, moc jsem si užila i koukání na fotky a komentáře. Díky všem - instruktorům za jejich zpětnou vazbu a vám ostatním za pohlazení oka.
Doufám, že se zas někde potkáme."
Marta S.
(c) Marta Skrejvalová

"Ahojte, ďakujem za skvelú spoločnosť v kurze Flory. Práve vidieť vaše zábery ma inšpiruje pokračovať ďalej. Ďakujem za skvelé pripomienky a hodnotenia Monike a Patrikovi, bolo to znovu poučné a veľa mi to dalo. A teším sa na ďalšie stretnutia!"
Peter S.
(c) Peter Stin

"Konečně se snad dostanu k vašim zpětným vazbám od Moniky a Patrika. Je to vždy úžasné, poslechnout si všechny ty komentáře. :) Pak si konečně taky sednu k lekci, už se na to těším. :D"
Olga D.
(c) Olga Dvořáková

"Je to úžasný kurz, perfektně připravené a čtivé lekce se spoustou nápadů a velkým množstvím inspirativních fotek, které nikoho nenechají lenošit - prostě to musíte zkusit taky vyfotit!"
Tomáš F.
(c) Tomáš Feller

"Bylo to opravdu velmi příjemné, milé a inspirativní. Monice a Patrikovi děkuji za laskavé, ale zároveň nekompromisní hodnocení, strašně si toho vážím a posunuje mě to někam dál..."
Lucie P.
(c) Lucie Portešová

"Naprosto úžasný kurz, vážně jsem netušila, kolik nového a inspirativního se můžu o focení flory dozvědět. Novinka v portfoliu předčila veškerá očekávání!"
Michaela N.
(c) Michaela Nesvadbová



You keep shooting - foťte s námi!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.