7. 5. 2020

Téma Fotoprojektu 52 - MÁJOVÉ VÝHLEDY DO KRAJINY (19/52)

Za devatero horami a desatero řekami vznikl před lety v hlavě jedné světoznámé fotografky nápad založit v rámci Školy Perfektní Fotografie FOTOPROJEKT 52 | PPSOP.cz. Asi tenkrát ani netušila, že se tím upsala k tomu, že týden co týden 6 let vkuse bude vyhlašovat témata. Kdo ví, zda kdyby tušila, jestli by si svůj plán včas nerozmyslela, ale jak Moniku známe, věříme že ne! Je to totiž perfekcionalistka, co se nebojí velkých cílů! A tak v řece už uběhlo mnoho vody a my tu máme šestý ročník květen/máj a devatenácté téma

Cestou-necestou jsme potkali mnoho báječných a šikovných fotografů, pokochali se tisíce fotkami a co nás nejvíce hřeje u srdce, že se vytvořila komunita, kde vládne milá a přátelská atmosféra. Všem, co s námi fotili, fotí a fotit budou děkujeme a slibujeme, že se ještě pár čtvrtků/pátků budeme snažit uveřejňovat nová témata a fotografické výzvy. To jsou pěkné vyhlídky, no ne?! ;-)

Tak to by bylo ke snaze o poetický úvod k vyhlášení poetického tématu už asi vše, užijte si prodloužený víkend, fotoaparáty do ruky, devatenácté téma zní "MÁJOVÉ VÝHLEDY DO KRAJINY".

Těšíme se na fotky a všem posíláme májové objetí a políbení!


(c) Patrik Banas

PS: Prečítajte si aj:

Hľadáme FOTKY pre e-BOOK "PRÍBEHY P52"!

A článok k predchádzajúcej téme 18/52 - POZRI SA HORE!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.