30. 4. 2014

Pravidla vkládání fotografií na Facebookovou stránku Školy Perfektní Fotografie


Vždy začátkem měsíce vyhlásíme nové téma*, kterého se mají vaše fotografie týkat.

Následně máte celý měsíc možnost, abyste na naši Zeď umístili 1-3 vaše fotografie, nezapomeňte případně připojit i pár slov. Možnost vkládání fotografií končí v příspěvku stanoveným datem.
Ze všech vložených fotografií vybereme a uveřejníme ty nejlepší (obyčejně 12-15 záběrů) v albu BEST OF..., ze kterých následně Bryan Peterson a/nebo instruktoři PPSOP vyberou nejlepší záběr měsíce (BEST SHOT OF...). Tuto fotografii poté uveřejníme samostatně spolu s krátkým komentářem Bryana Petersona nebo jiného instruktora PPSOP.cz, proč vybral právě tento záběr. Jeho autor od nás taktéž získá knihu o fotografování autora Bryana Petersona v českém jazyce s autogramem autora.

Další pravidla:
Vložením vaší fotografie/fotografií výslovně souhlasíte s tím, že PPSOP.cz je oprávněna použít v souladu s §12 zákona č. 40/1964 Sb., v platném znění občanského zákoníku vámi uvedené jméno, příjmení a město pro účely vyhlášení nejlepších záběrů na internetu (blog PPSOP.cz a facebook PPSOP.cz) a taktéž zveřejnit vaše fotografie. V případě, že vybereme vaši fotografie v rámci „Best shot of...“ zároveň souhlasíte se zařazením všech Vámi poskytnutých osobních údajů do naší databáze vedené jen za účelem zasílání a se zpracováním údajů pro účely předání výhry a to na dobu do odvolání souhlasu. V případě, že se na fotce nachází nějaká osoba/osoby, jejím zasláním zároveň potvrzuje, že byly zachovány autorská práva a práva na ochranu osobnosti dané osoby/osob ve smyslu platné legislativy. PPSOP nepřebírá žádnou právní odpovědnost za autora zaslané fotografie.
PPSOP nezodpovídá za ztrátu zásilky a neposkytuje za ní náhradu žádnou formou. 

Díky!

YOU KEEP SHOOTING - FOŤTE S NÁMI!

online Škola Perfektní Fotografie
PPSOP.cz

* PPSOP.cz si vyhrazuje právo tyto aktivity kdykoliv zrušit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.