20. 2. 2013

To nejlepší od studentů kurzu Krajina kolem dokola

Dnes představujeme práci našich kolegů, absolventů online kurzu Krajina kolem dokola. Fotografie vznikly na základě výukových lekcí a jednotlivých zadání v průběhu kurzu.


Hodnocení  prvního běhu kurzu s fotografiemi účastníků kurzu – instruktoři Miro a Lubo.
Byl to první běh kurzu Krajina kolem dokola a mohli jsme proto očekávat, že spolupráce s frekventanty kurzu bude jedna velká neznámá. Můžeme však konstatovat, že autoři přistoupili ke kurzu velice odpovědně a do kurzu posílali od první lekce prima krajinářské fotografie, které splňovali naše podmínky zadání pro pracovní úlohy. Postupem času tříbili své fotografické vidění  a zlepšovali zejména kompozici. V závěru předkládali už fotografie, které nejenže splňovali požadavky kurzu, ale některé z nich by se daly zařadit po malých úpravách do výběru krajinářských soutěží. I když nebyly autorské fotografie nijak zvlášť upravené (podmínka kurzu), objevilo se několik prací velmi zajímavých.
Samozřejmě i naše instruktorská práce s autory má prostor pro zlepšení a v následujících kurzech zapracujeme, aby podmínky pro další běhy kurzů byly pro účastníky ještě zajímavější.

Chcete se i vy naučit fotit krajinu kolem vás kreativně? Foťte s námi v naší online Škole Perfektní Fotografie.  Kurz KRAJINA KOLEM DOKOLA začíná 1. března 2013.

You keep shooting - foťte s námi!
www.PPSOP.cz

PS: Děkujeme Blanke a Vláďovi za čas, který s námi strávili a za souhlas se zveřejněním jejich skvělých fotografií.

© 2012 Vladimír Berný

© 2012 Blanka Ulaherová



© 2012 Vladimír Berný

© 2012 Blanka Ulaherová

© 2012 Vladimír Berný

© 2012 Blanka Ulaherová

© 2012 Blanka Ulaherová

© 2012 Vladimír Berný

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.