1. 5. 2013

JAK TO U NÁS FUNGUJE?

Škola Perfektní Fotografie je celosvětovou jedničkou v online fotografickém vzdělávání. Obrovskou přidanou hodnotou online Školy Perfektní Fotografie je její  jedinečná a léty prověřená metodika vzdělávání založená na 3 základních pilířích:
  1. Každý týden obdržíte lekci na učité téma s detailním, ale zároveň velmi srozumitelným popisem dané tématiky. Lekce bude vysvětlena nejen teoreticky, ale součástí budou i mnohé ukázkové fotografie a skvělá instruktážní videa jak na to. Toto nazýváme "Teoretická část".
  2.  S lekcí zároveň dostanete zadání úlohy a máte další týden na to, abyste nafotili záběry, které vyžadují aplikování informací nastudovaných v lekci. To je vaše "Praktická část".
  3. Vámi vytvořené fotografie dle zadání nám nahrajete a brzy k nim získáte zpětnou vazbu jednak od ostatních studentů z kurzu, ale hlavně profesionální a férové hodnocení vašich fotografií od instruktorů a garantů kurzu, s mnoha radami a tipy. To je "Vzdělávací část", díky které máte možnost získávat praktické zkušenosti a výrazně se zlepšovat.
No a taky máte neustále, tedy 24 hodin denně, přístup do diskusního fóra vašeho kurzu, kde se můžete libovolně ptát studentů a hlavně školitelů na jakýkoliv dotaz související s danou lekcí, nebo i na cokoliv jiného souvisejícího s fotografováním - ať už z vašeho zadání, nebo i mimo lekce.
Všechny tyto tři kroky se budou opakovat každý týden, po celou dobu trvání kurzu (v naší škole budeme nabízet čtyř-, šesti- a osmitýdenní kurzy).
Garantujeme vám, že tento způsob vzdělávání vám dodá nejen teoretické informace o každé probírané tematice, ale díky zadání vás "donutí" vytáhnout a poznávat svůj fotoaparát a FOTOGRAFOVAT. To vše samozřejmě zábavně, plně podle vašeho vlastního harmonogramu, vaším tempem a u vás doma nebo kdekoliv, kde budete mít přístup k internetu. Samozřejmostí je plně lokalizované prostředí a lekce v češtině.
Po ukončení kurzu máte přístup do prostředí absolvovaného kurzu ještě celý rok od jeho ukončení (k dispozici jsou všechny lekce, videa, všechny fotografie a zpětné vazby atd.).

Harmonogram kurzů květen 2013

Naučte se exponovat kreativně - 8 týdnů:
ZĽAVA 15%! 

Naučte se fotografovat detail kreativně - 4 týdny:
ZĽAVA 15%!  


Záhada blesku odhalena - 6 týdnů:
ZĽAVA 15%! 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.