25. 7. 2013

PPSOP.cz vás zve na fotografický veletrh FOTOEXPO!

Dovolujeme si vás pozvat na fotografický veletrh a exkluzivní audiovizuální performanci současné fotografie FOTOEXPO 2013, která se bude konat 19.10. 2013 v atraktivních prostorách La Fabrika v Praze Holešovicích. Kromě představení špičkové fotografické techniky bude nedílnou součástí akce pestrý doprovodný program, který mimo jiné zahrnuje audiovizuální projekce fotografií na obřích plátnech, besedy s  předními českými fotografy, fotografický ateliér s komentovaným focením, ozvěny mezinárodního fotografického festivalu Fotojatka, tématické workshopy, soutěže a řadu dalšího.

FOTOEXPO má ambice stát se největším svátkem fotografie, proto zde bude největší koncentrace fotografických hvězd, mezi fotografy nebudou chybět jména jako Ondřej Neff, Jiří Turek, Jindřich Štreit, Ladislav Kamarád, František Weyda, Stanislav Pokorný, Jan Pohribný, Vladimír Brunton, Rostislav Stach, Martin Stranka nebo Julia Skalozub.

Pro návštěvníky budou také připraveny tematické stage s možností aktivního fotografování a následného tisku fotografií zdarma. Připravena bude také stage s komentovaným fotografováním, kde se účastníci dozvědí, jak se vyvarovat chybám v různých situacích.

Více aktuálních informací najdete na www.fotoexpo.cz a na Facebook-u FotoExpo Praha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.