11. 4. 2016

ONLINE foto kurzy - jak to u nás funguje?

Škola Perfektní Fotografie Bryana Petersona  je celosvětovou jedničkou v online fotografickém vzdělávání. 

Jste začínající amatérští fotografové
- jako úplní začátečníci vstupujete do fascinujícího světa fotografie s novým fotoaparátem
- toužíte opustit sice pohodlný, ale určitě ne dokonalý způsob focení v automatickém módu 

Jste středně pokročilí
- a neustále hledáte způsob, jak být lepší a mít vše pod kontrolou, aby skvělé záběry nebyly jen dílem náhody

Jste pokročilí nadšenci
- všichni ti, kteří by jste rádi "fotili ještě mnohem lépe a kreativněji", ale nevíte jak, nebo chcete vstoupit do nové oblasti fotografie

Naše ONLINE fotokurzy jsou tu pro vás!

POZOR!  

Máme narozeniny! Při zakoupení kurzu nebo dárkového poukazu do 15.4.2016 - SLEVA 15%
(Pri platbě použijte slevový kód GIFT15. Kód platí POUZE do 15.4.2016!)


Naše jedinečná a léty prověřená metodika:

* každý týden obdržíte lekci na učité téma s detailním, ale zároveň velmi srozumitelným popisem dané tématiky. Lekce bude vysvětlena nejen teoreticky, ale součástí budou i mnohé ukázkové fotografie a skvělá instruktážní videa jak na to - to je nutná (ale není nudná) teorie!

* s lekcí zároveň dostanete zadání úlohy a máte další týden na to, abyste nafotili záběry, které vyžadují aplikování informací nastudovaných v lekci - je důležité, že si vše vyzkoušíte! 

* vámi dle zadání vytvořené fotografie nám nahrajete a brzy k nim získáte zpětnou vazbu jednak od ostatních studentů z kurzu, ale hlavně profesionální a férové hodnocení vašich fotografií od instruktorů a garantů kurzu, s mnoha radami a tipy - díky tomu máte možnost získávat praktické zkušenosti a výrazně se zlepšovat!

No a taky máte neustále, tedy 24 hodin denně, přístup do diskusního fóra vašeho kurzu, kde se můžete libovolně ptát studentů a hlavně školitelů na jakýkoliv dotaz související s danou lekcí, nebo i na cokoliv jiného souvisejícího s fotografováním - ať už z vašeho zadání, nebo i mimo lekce.

Garantujeme vám, že tento způsob vzdělávání vám dodá nejen teoretické informace o každé probírané tematice, ale díky zadání vás "donutí" vytáhnout a poznávat svůj fotoaparát a FOTOGRAFOVAT. To vše samozřejmě zábavně, plně podle vašeho vlastního harmonogramu, vaším tempem a u vás doma nebo kdekoliv, kde budete mít přístup k internetu. Samozřejmostí je plně lokalizované prostředí a lekce v češtině.


You keep shooting - foťte s námi!


www.PPSOP.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.