7. 12. 2016

Adventní kalendář 7/24

Otevíráme sedmé okénko našeho adventního kalendáře, ve kterém odkrýváme výběr 24 fotografií od studentů naší školy nafocené během našich online kurzů!



...a tentokrát i fotografie zpoza scény...



Autor fotografie: Vlastimil Babický
Instruktoři kurzu: Bryan Peterson/Patrik Banas

Komentář autora fotografie:
"Tato fotografie vyšla náhodou téměř úplně identicky jako fotografie první během různých pokusů a omylů v noční kuchyni. Vznikla ovšem během focení kapek a nějakých odlesků v nich. Použil jsem fotoaparát na stativu, dálkové ovládání, polarizační filtr, makropředsádku +10 dioptrií, manuální režim a manuální ostření. Kapky jsem nakapal na černý displej mobilu (což je také trochu odrazivá plocha). Jelikož jsem nenašel, co by se mi v kapkách odráželo, vytvořil jsem si objekt sám led baterkou, kterou jsem svítil do kapek. Samotná struktura led baterky vytvářela v kapkách zajímavé modravé světelné efekty."

Zpětná vazba instruktorů (ukázka):
"Fascinujúce, čo všetko môžeme vidieť v detailoch, každý z vás prišiel v komentároch s nejakým nápadom a nám toto napríklad pripomína nejaký zaujímavý šperk ... alebo oko muchy ... alebo tekutinu, z ktorej sa o chvíľu "zleje" a povstane Terminátor :-)
Fotka má výborný podklad, skvelý nápad nasvietiť to bodovo zhora baterkou ... bojoval si trochu po okrajoch s ostrosťou, nevieme, či si experimentoval, ale skúsili by sme to fotiť aj kolmo zhora dole ... pohrali by sme sa aj s nastavením vyváŽenia bielej, mohol by si tak dostať zaujímavé farebné varianty tohoto záberu ... každopádne však vynikajúca práca a len tak ďalej!"

A pokud se také po nějakém kurzu poohlížíte, chtěli byste nějaký absolvovat, pak vám jistě udělá radost naše VELKÁ VÁNOČNÍ SLEVOVÁ AKCE - 25% na všechny naše kurzy. Stačí, když přímo při platbě kurzu nebo dárkového poukazu použijte kupón GIFT25. Platí od 1.12.2016 - 15.12.2016!


Harmonogram našich kurzů na první půlrok roku 2017 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!


P.S.: Děkujeme za společně strávený čas a souhlas se zveřejněním skvělé fotografie!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.