9. 12. 2016

Adventní kalendář 9/24

Otevíráme deváté okénko našeho adventního kalendáře, ve kterém odkrýváme výběr 24 fotografií od studentů naší školy nafocené během našich online kurzů!



Autor fotografie: Josef Šlemar
Instruktoři kurzu: Miro Pfliegel/Lubo Slunský

Komentář autora fotografie:
"Poslední dobou nám počasí na Šumavě moc nepřeje. Původním záměrem bylo vyfocení východu slunce z této vyhlídky. Bohužel, zatažená obloha dovolila slunci pouze takového "nahlédnutí" do krajiny. Šedou oblohu jsem uříznul. Zkusil jsem to zpracovat formou HDR v Zoneru. Bohužel Sigma "nekreslí" tak pěkně jako Tokina a pro vyniknutí jsem potřeboval použít delší ohnisko."

Zpětná vazba instruktorů (ukázka):
"Toto je fotka, která trochu naznačuje řešení připomínky k fotce 1. Je určitě příjemnější, slunko buď ještě nevystrčilo nos, anebo je skryté za oblaka. Fotka má v každém případě podstatně větší prostorovou hloubku. Nasvětlená louka tvoří užitečnou protiváhu k obloze a „trhance“ mlhy všechno výborně doplňují. Zdůraznění HDR obrazu prospívá."

A pokud se také po nějakém kurzu poohlížíte, chtěli byste nějaký absolvovat, pak vám jistě udělá radost naše VELKÁ VÁNOČNÍ SLEVOVÁ AKCE - 25% na všechny naše kurzy. Stačí, když přímo při platbě kurzu nebo dárkového poukazu použijte kupón GIFT25. Platí od 1.12.2016 - 15.12.2016!


Harmonogram našich kurzů na první půlrok roku 2017 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!


P.S.: Děkujeme za společně strávený čas a souhlas se zveřejněním skvělé fotografie!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.