23. 2. 2017

Proč kurzy PPSOP.cz?

Jak jste si již jistě všimli, zpětná vazba je ve Škole Perfektní Fotografie velmi důležitým pilířem způsobu vzdělávání. Proto se s vámi rádi podělíme o zpětnou vazbu, kterou jsme dostali od naší studentky. Michaela souhlasila se zveřejněním svých zkušeností s PPSOP.cz a s ukázkou svých fotek, které nafotila na základě zadání během kurzů. 

"Prý do stejné řeky dvakrát nevstoupíš…a ani Fotograf s kanónem při ruce do ní nevstoupil dvakrát, ale už čtyřikrát. A když bude příležitost, vstoupí do ní klidně i po páté, šesté, sedmé…protože ve vodách Online Školy Perfektní Fotografie Bryana Petersona by se klidně utopil! A že to zní jako utopie? Tak to jedině proto, že jste to také nezkusili. Kurzy PPSOP.cz jsou totiž jako chipsy. Chcete si vzít jen jeden, na ochutnání, protože držíte linii a šetříte, ale než se nadějete, sáček je prázdný a otevíráte další. Ale ztrát nelitujete, protože zisku je mnohonásobně více a za ten požitek a výsledný umělecký počin to vážně stojí!

nafoceno během kurzu NAUČTE SE EXPONOVAT KREATIVNĚ 2

Fotograf s kanónem při ruce focení zcela propadl. Kudy chodí, tudy hledá barvy, do záběrů nahání lidský element, kvůli ideálnímu světlu brzy vstává a chodí dlouho spát, v protisvětle si hraje na honěnou s odrazkou, záhon s květinami neprojde bez povšimnutí a následného zoomování, všechno pohybující má chuť zmrazit nebo naopak rozmazat, při setkání s Lucií Bílou volá na pomoc „Nebeské bratry“, na piknik v trávě zve „Pana Zeleného“, neustále střídá objektivy, natěšeně nasazuje filtry a je vždy velmi napjat, co z kanónu vyleze. A nutno podotknout, že občas lezou nevšední, dosti abstraktní záběry, protože Fotograf s kanónem při ruce nekreslí pastelkami, ale maluje závěrkou.

nafoceno během kurzu NAUČTE SE EXPONOVAT KREATIVNĚ 1

A kdo za to všechno může? Skvělí instruktoři PPSOP, kteří jsou nejen profíci ve světě fotografie, ale mají i dar předat zkušenosti.Ve Fotografovi s kanónem při ruce objevili neobjevené, podpořili kreativitu, ocenili a velmi povzbudili jeho amatérskou snahu o perfektní fotografie, pojmenovali věcně a mile nedostatky tak, aby ho posunuli na cestě za perfektní fotografií zas o kus dál. A k tomu všemu ho nakazili entuziasmem do fotografování a probudili vnitřní motivaci. A za to jim patří velké srdečné díky!


Už jsou to skoro tři měsíce od doby, co Fotograf s kanónem při ruce dojedl poslední chips a už má velkou chuť na další. A tak se nemůže dočkat, až 3.3.2017 otevře již pátý sáček, tentokrát s příchutí kompozice…A jak tak koukal do lavic, sáček rozhodně nebude vychutnávat sám, čeká ho prima společnost! Účast v kurzu totiž není jen o učení se jak fotit, ale je i o navázání nových přátelství, o sdílení, podpoře a pomoci při řešení pro vás neřešitelných fotografických situací, o setkání se s lidmi, kteří vám rozumí, o nahlédnutí na vaše fotky jiným okem a o upřímné radosti z povedených fotek ostatních účastníků… A to vše dělá kurzy něčím jedinečným a výjimečným, to při čtení fotografických knih nezískáte…

Tak ať nám opět šmakuje! ;) 
(Michaela Nesvadbová alias Fotograf s kanónem při ruce)"


Kurzy otvíráme již v pátek 3.3.2017! Více info ZDE


PPSOP.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.