21. 2. 2017

Téma fotoprojektu - POHYB (7/52)

Mohlo by se zdát, že pohyb lze zachytit pouze na videu nebo ve filmu, nikoliv na statické fotografii. Kdo však absolvoval naše online kurzy o kreativní expozici, už v první lekci prozřel, že zdánlivě nemožné je jednoduše zvládnutelné. Stačí zapomenout na automat, přepnout do manuálního režimu, nastavit správnou rychlost závěrky, clonu a ISO a perfektní kreativní fotografie zachycující pohyb je na světě! A kdo to někdy zkusil, jistě nám dá za pravdu, že hrát si s expozicí je skvělá zábava. A protože v PPSOP.cz máme rádi zábavu, v týdnu č. 7 FOTOPROJEKTU 52 rozhýbeme svá fotografická těla, abychom nafotili "POHYB".

Pro ilustrační fotky jsme zaběhli do archivu našeho instruktora, který je znám nejen pro své sportovní výkony a žlutý "trikot", ale zejména pro svou vášeň ke kreativní expozici a v mnoha jeho záběrech najdete právě pohyb. A pokud byste snad nevěděli o kom je řeč, seznamte se - PATRIK BANAS, instruktor v kurzech NAUČTE SE EXPONOVAT KREATIVNĚ 1 a 2, NAUČTE SE FOTOGRAFOVAT DETAIL KREATIVNĚ, ZÁHADA BLESKU ODHALENA.

A že byste také rádi rozhýbali fotoaparát v plně manuálním režimu? Neváhejte a naskočte do našeho ONLINE kurzu NAUČTE SE EXPONOVAT KREATIVNĚ 1, který rozbíháme již v pátek 3.3.2017! Instruktoři kurzu Patrik a Monika Banas se na vás těší!













Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.