20. 4. 2017

Zanedlouho budeme otevírat!

Nenechte si ujít naše online kurzy, které otevíráme v měsíci květnu a červnu (máj/jún). Využijte poslední příležitost vstoupit do světa perfektní fotografie, než se zavřou před letními prázdninami na delší čas dveře. Odjedete tak na letní dovolené s nabytými fotografickými zkušenostmi, které na svých cestách jistě oceníte!
A navíc - pokud zakoupíte kurzy do 5.5.2017, dostanete SLEVU 25% a to se jednoznačně vyplatí! Stačí při nákupu zadat slevový kód "GIFT 25".

Těšíme se na vás v kurzech!

KVĚTEN 2017:

NAUČTE SE EXPONOVAT KREATIVNĚ 1 - náš nejúspěšnější kurz! 

- zapomeňte na automat, ovládněte svoji zrcadlovku v manuálním módu! Skvělý nově přepracovaný kurz, připravený na základě ohlasů našich studentů a fanoušků. Naučte se exponovat kreativně a získajte individuální zpětnou vazbu k vašim fotografiím za bezkonkurenční cenu!
začátek kurzu: pátek 5.5. 2017
instruktor Monika Banas / Patrik Banas
autor a garant kurzu Bryan Peterson
VÍCE INFO


ZÁHADA BLESKU ODHALENA
- ovládněte svůj externí blesk naplno!
začátek kurzu: pátek 5.5. 2017




ČERVEN 2017:


Pokračování našeho najúspěšnějšího kurzu - další skvělá témata a techniky, díky kterým bude pro vás kreativně správná expozice úplnou hračkou!
Získejte individuální zpětnou vazbu k vašim fotografiím za bezkonkurenční cenu!
začátek kurzu: pátek 2.6. 2017

Naši instruktoři jsou připraveni pomoci zdolat fotografické nástrahy a předat vám cenné rady a zkušenosti. Nebudou před vámi nic schovávat, poskytnou vám férovou a smysluplnou zpětnou vazbu, abyste docílili perfektních snímků.

Nikde jinde není snaha získat perfektní záběr zábavnější, víc podnětná a víc ceněná jako právě zde u nás, ve Škole Perfektní Fotografie. Vězte, že všichni naši instruktoři sdílejí ten samý závazek: NEZKLAMAT VÁS!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.