3. 9. 2017

BRYAN PETERSON V PRAZE - přednáška a autogramiáda


vás srdečně zve 

na přednášku Bryana Petersona
Naučte se vidět kreativně

úterý 12.9.2017 v 18:30 hod
MC Dlabačov, Bělohorská 24, Praha 6 - Břevnov 


Bryan opět po čase zavítá do Čech, aby se osobně podělil o své dlouholeté fotografické zkušenosti. Během přednášky objasní, proč některé fotografie zaujmou diváka více než jiné a prozradí, jak se naučit vidět a fotografovat kreativně. Těšit se můžete na množství dechberoucích záběrů, na příběhy, jak fotografie vznikly, dozvíte se jedinečné a praktické rady, jak rozšířit své fotografické možnosti a obzory. Bryanova velmi milá osobnost a jeho jedinečný humor vás jistě osloví, stejně tak, jak oslovuje fotografické nadšence po celém světě. Neváhejte a využijte nevšední příležitost setkat se s Bryanem tváří v tvář a zarezervujte si své místo ještě dnes!

V průběhu 2 hodinové přednášky vás Bryan provede světem barev, linií, dalších prvků designu, zasvětí vás do tajemství kreativní expozice a správného načasování pro zachycení působivých fotografií.

Součástí přednášky bude prostor pro kladení otázek z publika, můžete se tak zeptat na vše, co vás zajímá.

Po skončení přednášky Bryan rád setrvá v kruhu svých milých kolegů fotografů a bude následovat autogramiáda.

Přednáška bude v angličtině se simultánním překladem do slovenštiny, o který se postará Bryanův dlouholetý přítel, spolupracovník a nadšený fotograf Patrik Banas, Přesnost překladu, včetně fotografické terminologie, bude tak zaručena.

Vstupenku na akci je nutné zakoupit předem ZDE

Vstupné na přednášku: 25 USD (cca 550 Kč + poplatek za transakci)

Nenechte si ujít jedinečnou možnost osobně potkat světoznámého fotografa a autora knižních bestsellerů, podle kterých se naučily fotit milióny lidí!

Více info ZDE nebo také na www.facebook.com/ppsopcz - přidejte se k nám!

V případě jakýchkoliv dotazů k pořádané akci nám můžete kdykoliv napsat na náš email - info@ppsop.cz, případně nám v pracovní dny v čase od 17.00 - 20.00 zavolat na tel.: 735 210 730. Rádi poradíme a na vaše dotazy zodpovíme!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.