21. 6. 2017

Prázdninové info PPSOP.cz

Prázdninové info!
ONLINE Škola Perfektní Fotografie si v měsících červenec/srpen bude užívat fotografické prázdniny. Tu je několik info o našem prázdninovém režimu:

* Naše ONLINE fotokurzy budeme otvírat opět na podzim 2017 v měsících září, říjen a listopad. Harmonogram kurzů bude zveřejněn brzy - těšíme se na vás!

* Naše pravidelné fotootázky týdne nebudou pravidelné, jen občasné - sledujte nás!

* Naše měsíční fotosoutěže - v letních měsících červenec/srpen bude vyhlášeno společné fotografické soutěžní téma a to krajinářské, jeho konkrétní znění uveřejníme na začátku července.
Dlužíme vám vyhodnocení za měsíc duben a květen a brzy i červen - výsledky se určitě dozvíte v průběhu prázdnin.

* Přednáška Bryana Petersona - po celou dobu prázdnin bude možno zakoupit vstupenku na přednášku NAUČTE SE VIDĚT KREATIVNĚ, která se bude konat 12.9. v Praze. Více info ZDE. V případě jakýchkoliv dotazů ke konané přednášce nás můžete kontaktovat na mailové adrese info@ppsop.cz, případně ve všední dny od 17 - 20 hod na tel. 735 210 730. 

O prázdninách jsme vám plně k dispozici tu na našem blogu, na naší Facebook stránce, na naší hlavní stránce www.PPSOP.cz, na naší mailové adrese info@ppsop.cz a v našich dvou fotografických skupinách, do kterých se můžete kdykoliv přihlásit - týdenní fotografické výzvy najdete ve skupině Fotoprojekt52 a všeobecnou vášeň k fotografování sdílíme ve skupině Fotoskupina PPSOP.cz.

No a také se můžete přihlásit k odběru našich pravidelně nepravidelných mailových Fototipů zdarma!

Užívejte léto!


© Bryan Peterson

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.