4. 7. 2017

Soutěžní téma na měsíce ČERVENEC/JÚL a SRPEN/AUGUST 2017

Po dobu obou prázdninových měsíců nás bude provázet společné letní fotografické téma zaměřené na krajinářskou fotografii. Téma na měsíce ČERVENEC/SRPEN 2017 zní "KDE DOMOV MŮJ / RODNÝ MÔ KRAJ".
Těšíme se, že díky vašim fotografiím procestujeme tu naši krásnou česko-slovenskou vlast křížem krážem. Neváhejte a ukažte nám svoje fotky!

Fotky v počtu 1-3 prosíme vkládejte na Facebook stránku PPSOP do neděle 3.9. 2017 a dostaňte se do výběru BEST OF JULY/AUGUST! Nejlepší záběry do užšího kola a následné vítězné záběry (1.,2. a 3. místo a Čestné uznání/Honorable mentions) vyberou naši instruktoři kurzu KRAJINA KOLEM DOKOLA Miro Pfliegel a Lubo Slunský!

Autor nej záběru od nás zároveň dostane knihu o fotografovaní od Bryana Petersona a dárkový certifikát na 50% slevu z jakéhokoliv našeho kurzu!*

A POZOR - NOVINKA - kromě ocenění od našich instruktorů dáme prostor i "HLASU LIDU" a z fotek, které se umístí ve výběru, budete moci tu nejlepší vybrat vy, naši fanoušci. Vítěz fotografie, která dostane nejvíc hlasů, sice nezíská žádnou věcnou cenu, ale odnese si dobrý pocit z vítězství a to je k nezaplacení! ;)

Užijte si fantastické léto a uvidíme se v našich kurzech! Harmonogram a informace o podzimních kurzech 2017 - včetně NOVINKY V NAŠEM PORTFOLIU - najdete ZDE


© Miro Pfliegel

* slevu není možné kombinovat s jinými slevami, platnost kupónu je 1 rok a platí jednorázově při zakoupení 1 kurzu. Pokud kupón neplánuje využít výherce, je ho možné darovat jiné osobě.
UPOZORNĚNÍ! Výhru je možné nárokovat do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže na daný měsíc, pokud se výherce do té doby neozve, výhra propadne.

NEPŘEHLÉDNĚTE!!!
Věnujte prosím pozornost našim PRAVIDLŮM VKLÁDÁNÍ FOTOGRAFIÍ.

You keep shooting!


BRYAN V PRAZE! Nenechte si ujít příležitost osobního setkání s Bryanem Petersonem a zakupte si vstupenku na jeho přednášku, která se bude konat 12.9.2017 v Praze! Více info ZDE. A POZOR, do konce července speciální sleva!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.