20. 7. 2017

Téma fotoprojektu 52 - BÍLÁ, MODRÁ, ČERVENÁ (29/52)

Věříme, že léto je pro mnohé z vás časem odpočinku a příležitostí k cestování. Někdo možná zrovna na cestách jste, někdo jste se možná právě vrátil a někdo třeba zatím jen plánuje a momentálně cestuje prstem po mapě. A speciálně pro vás posledně zmiňované máme tip. Vydejte se do země, která má na vlajce trikolóru - bílá, modrá, červená, neb budete mít o trochu jednodušší plnění výzvy FOTOPROJEKTU 52, protože dvacáté deváté téma zní "BÍLÁ, MODRÁ, ČERVENÁ". A které země to například jsou? Nás kromě České a Slovenské republiky v rychlosti napadl Island, Francie, Nizozemí, Norsko, Velká Británie, USA, Austrálie, Kuba, Rusko, Slovinsko, Thajsko...a určitě ještě mnoho dalších...

A pokud na tříbarevnou vlajku nenatrefíte, najdete bílou, modrou, červenou jistě někde jinde. Nechte se inspirovat, kde všude ji například našel mistr kreativní expozice i kompozice Bryan Peterson, který je znám svým uměním vidět svět kolem sebe kreativně a barevně. Proto ilustrační fotky tentokrát z jeho archivu.

A mimochodem - BRYAN PŘIJEDE DO PRAHY! Nenechte si ujít příležitost osobního setkání a přijďte na přednášku NAUČTE SE VIDĚT KREATIVNĚ, která se bude konat 12.9.2017 v Praze! Vstupenky pouze online, zakoupit můžete ZDE. Neváhejte, počet míst omezen! A POZOR, speciální slevová cena jen do 31.7.!

You keep shooting - foťte s námi!

















Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.