31. 8. 2017

Zpětná vazba k vašim fotografiím od Bryana Petersona

Pokud nás v poslední době sleduje, jistě vám neunikla informace, že Bryan Peterson již zanedlouho navštíví Prahu. Ve spolupráci se Školou Perfektní Fotografie pro své fanoušky chystá nevšední fotografické zážitky!

Mimo jiné možnost dostat zpětnou vazbu k vlastním fotografiím! Zpětná vazba je totiž v naší škole základním pilířem vzdělávání a jednou z nejpřínosnější částí našich ONLINE kurzů. A je i častým důvodem, proč si studenti volí jako průvodce na své fotografické cestě právě Školu Perfektní Fotografie.

Pokud byste stáli o to, aby některou z vašich fotografií BRYAN PETERSON ohodnotil a poskytl vám k ní zpětnou vazbu, pak buďte fotograficky naladěni i nadále a sledujte nás na naší Facebook-ové stránce, abyste se včas dozvěděli jak a kam fotografie nahrávat!

Zatím prozradíme jen tolik, že vybrané fotografie bude Bryan komentovat po skončení přednášky NAUČTE SE VIDĚT KREATIVNĚ v rámci následného setkání a autogramiády konané 12.9. v Praze.

A jestli ještě nemáte na přednášku vstupenku a rádi byste přišli - kupte zde! Vstup bude umožněn jen na základě platné vytištěné ONLINE vstupenky. Překlad přednášky zajištěn!

Sledujte nás i nadále!



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.