8. 10. 2017

Nejlepší záběry za měsíc ČERVENEC-SRPEN / JÚL - AUGUST 2017

Přinášíme vám vyhodnocení letní soutěže na téma "KDE DOMOV MŮJ/RODNÝ MÔJ KRAJ" BEST OF JULY/AUGUST 2017! Soutěž vyhodnocovali Miro Pfliegel a Lubo Slunský, naši instruktoři online kurzu Krajina kolem dokola.

A mimochodem, Mirovi Pfliegelovi společně s dalšími autory na začátku léta vyšla kniha STRATENÁ ŽILINA - publikace plná fotografií o osobnostech, věcích, místech, budovách a celých čtvrtí města Žilina ztracených v tomto, ale především v minulém století. Blahopřejeme!

A zpět k soutěži...

"Kolekce fotografií zaslaných do soutěže s tématem "Kde domov můj / Rodný môj kraj" pozůstávala z 94 fotografií. Silně poklesl počet černobílých nebo monochromatických fotografií, bylo jich tentokrát pouze 5. V kolekci je mnoho velmi zajímavých fotek. Najdou se pohledy na města denní i noční, zamlžené krajiny, detaily přírodních zátiší, východy a západy slunce, soumrak i probouzení země. Najdeme tam fotografie od Karlova mostu až po Štrbské pleso. A nedá se nikomu z autorů upřít to, že fotografie jsou z rodného kraje. Zajímavě pojala téma autorka svou fotografií sedící dívky dívající se na město v údolí. Jinak je to soubor obrazů hlavně krajiny, mnohé z nich až s mystickou atmosférou.
Velká část fotografií, přestože jsou krásné, mají charakter fotografií kalendářového nebo pohlednicového typu. Do užšího výběru jsme zařadili 18 fotografií.

Dobré světlo!

M&L"

Děkujeme za účast v soutěži a postupujícím fotografiím do užšího finále gratulujeme! Fotky jsou řazené bez pořadí, náhodně, nejlepší z nich vyberou Miro Pfliegel a Lubo Slunský. Sledujte nás i nadále!


(c) Stana Topoľská 

(c) Veronika Veru Pilařová 

(c) Robert Jahn 

(c) Radek Dvořák 

(c) Petra Písařovicová 

(c) Veronika Patalášová 

(c) Juraj Chromec 

(c) Martin Kučera 

(c) Veronika Veru Pilařová 

(c) Jiří Cetkovský 

(c) Miroslav Sekyra 

(c) Petra Písařovicová 

(c) Soňa Šerá 

(c) Zdeněk Zapletal 

(c) Iva Ullrichová 

(c) Milan Konečný 

(c) Denisa Macošíncová 

(c) Světla Koukalová Purschová 


Právě začaly online kurzy NAUČTE SE EXPONOVAT KREATIVNĚ 2, TVÁŘÍ V TVÁŘ - FOTOGRAFUJEME PORTRÉT, ZÁHADA BLESKU ODHALENA. Přihlášení do těchto kurzů je stále možné - nejpozději do úterý 10.10.2017. Přidejte se k nám, těšíme se na vás! Více info ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.