9. 10. 2017

Soutěžní téma na měsíc ŘÍJEN / OKTÓBER 2017

Přinášíme vám nové soutěžní fotografické téma! V říjnu se zaměříme na jeden z prvků designu - na barvu, což má samozřejmě souvislost s nedávno pořádanou přednáškou Bryana Petersona a jeho křtem knižní novinky "Naučte se používat barvu kreativně" a také s tím, že v listopadu pro vás otevíráme online kurz o kompozici a umění vidět - NAUČTE SE VIDĚT A KOMPONOVAT KREATIVNĚ.

Téma na měsíc ŘÍJEN / OKTÓBER 2017 zní
"ORANŽOVÁ"

Jsme si jistí, že nám ukážete skvělé záběry. Těšíme se, neváhejte a nahrajte nám svoje fotky. Vkládejte je, prosíme, přímo na  Facebook-ovou stránku PPSOP jako příspěvek do neděle 5.11. 2017 v počtu 1-3 a dostaňte se do výběru BEST OF OCTOBER!
Nejlepší záběry do užšího kola a následné vítězné fotografie (1., 2. a 3. místo a Čestné uznání/Honorable mentions) vyberou naši instruktoři kurzu NAUČTE SE VIDĚT A KOMPONOVAT KREATIVNĚ - Bryan Peterson a Monika Banas, kde jedna z lekcí se používáním barev ve fotografii věnuje.

Autor nejlepšího záběru od nás zároveň dostane knihu o fotografovaní od Bryana Petersona i s jeho podpisem a dárkový certifikát na 50% slevu z jakéhokoliv našeho kurzu!*

Těšíme se na fotky!

© Bryan Peterson
* slevu není možné kombinovat s jinými slevami, platnost kupónu je 6 měsíců a platí jednorázově při zakoupení 1 kurzu. Pokud kupón neplánuje využít výherce, je ho možné darovat jiné osobě, která v PPSOP.cz ještě žádný kurz neabsolvovala. 
UPOZORNĚNÍ! Výhru je možné nárokovat do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže na daný měsíc, pokud se výherce do té doby neozve, výhra propadne. Výhru vyplatit v hotovosti není možné.

NEPŘEHLÉDNĚTE!!!
Věnujte prosím pozornost našim PRAVIDLŮM VKLÁDÁNÍ FOTOGRAFIÍ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.