14. 11. 2017

WORKSHOPY 2018

V naší online škole jsou všichni, od instruktorů, překladatelů až po tvůrce webových stránek, náruživí fotografové. Žijí a dýchají fotografií, ve dne fotí, v noci, když nespí, fotí nebo o fotografování sní.
A jak se ukazuje, fotografování lidi spojuje a naši studenti se často ptají, zda je nějaká možnost setkat se s našimi instruktory tváří v tvář, poznat je jinak než online...

...a na to máme jasnou odpověď - ANO, JE! Naši instruktoři neučí jen v online škole, ale organizují i vlastní workshopy...

Bryan Peterson nabízí 2 denní, 5-ti denní či 10-ti denní workshopy po celém světě - V Africe, Americe, Asii i Evropě. V nadcházejícím roce nevynechá například ani Holandsko, Francii, Itálii, Řecko či Island. Kompletní harmonogram Bryanových workshopů pro rok 2018 najdete ZDE.




Scott Stulberg jezdí fotit bílé koně do Francie, hvězdnou oblohu do národního parku Acadia, krásnou krajinu Palouse či Toskánska a v nadcházejícím roce chystá i workshop na Islandu. Kompletní harmonogram Scottyho workshopů pro rok 2018 najdete ZDE.




Monika Banas pořádá 1-2x do roka v širším okolí Prahy workshopy na focení portrétů (Portrét kreativně, Portfolio&Mentoring - focení dětí, teens, rodiny, dvojice...). V případě zájmu o více informací pošlete mail  na workshop@pixien.com a zařaďte se tak na mailing list, díky kterému se dozvíte včas více o novém vyhlášeném termínu. Více o Monice a její práci najdete zde.




Patrik Banas organizuje v okolí Prahy cca 2x za rok foto-procházky či přednášky na různá témata (hvězdné obloha, malování se světlem, workflow ...). A na jaře 2018 chystá workshop v Itálii v Toskánsku. V případě zájmu o Patrika workshopy pište na mail pb@patrikbanas.com a zapište se na mailing list, díky kterému se dozvíte včas více o novém vyhlášeném termínu. Více o Patrika workshopech najdete zde.





pozn. Workshopy jsou soukromou aktivitou instruktorů a PPSOP.cz za ně nepřebírá žádné závazky ani zodpovědnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.