1. 12. 2017

Adventní kalendář 2017 - 1/24

Otevíráme první okénko našeho adventního kalendáře, ve kterém vám budeme postupně odkrývat výběr 24 fotografií od studentů naší školy nafocené během kurzů v roce 2017!



Autor fotografie: Monika Davidová
Instruktoři kurzu: Bryan Peterson / Patrik Banas

Komentář autora fotografie:
"Někdy se snažím něco nafotit s určitou představou, ale pořád to není ono. A právě když jsem se rozhodla focení nechat, upadl z květiny lístek a stočil se do spirálky. A hned mi bylo jasný, že to musím vyfotit."

Zpětná vazba instruktorů (ukázka):
"Tento záber by sa dal nazvať nahliadnutím do hlbín a tajov stočeného lístku a je výborným vstupom do kurzu. Naozaj sme sa tu zastavili a pokochali sa! Špirálovité uloženie vytvára pôsobivú hru svetla a tieňa a ty si ju zachytila. Čo nás ale zaujalo je rozostrenie po okrajoch záberu, najmä v pravej dolnej časti, kde je evidentnejšie ako na zvyšku záberu. Je to spôsobené tým, že nefotíš presne kolmo na tvoj objekt a tak nie všetky úrovne špirály sú rovnobežné s tvojím snímačom vo fotoaparáte. Nie je to..."  


A pokud se také po nějakém kurzu poohlížíte, chtěli byste nějaký absolvovat, pak vám jistě udělá radost naše VELKÁ VÁNOČNÍ SLEVOVÁ AKCE - 25 % na všechny naše kurzy. Stačí, když přímo při platbě kurzu nebo dárkového poukazu použijte kupón GIFT25. Platí od 1.12.2017 - 15.12.2017! Více info zde.

Harmonogram našich kurzů na první půlrok roku 2018 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!

P.S.: Děkujeme za společně strávený čas a souhlas se zveřejněním skvělé fotografie!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.