16. 12. 2017

Adventní kalendář 2017 - 16/24

Otevíráme šestnácté okénko adventního kalendáře, ve kterém postupně odkrýváme fotografie od studentů naší školy nafocené během online kurzů v roce 2017!



Autor fotografie: Tomáš Feller
Instruktoři kurzu: Miro Pfliegel/Lubo Slunský

Komentář autora fotografie:
Fotka je složená jako panorama ze 7 fotografií, focených na výšku. Tato fotka vlastně vystihuje mou motivaci pro účast na tomhle kurzu. Nedělám si ambice být fotograf-krajinář, který si "vychodí" ten pravý snímek dlouhodobým chozením na jedno místo a čekáním na ty pravé podmínky. Já jen chci udělat na svých cestách za právě aktuálních podmínek co možná nejslušnější fotku...


Zpětná vazba instruktorů (ukázka):
Je to pěkná krajinářská fotografie se zátokou. Vysoko hodnotíme odvahu pustit se do panoramatické fotografie a prezentovat velmi slušný výsledek. Trochu nás překvapuje, že jsi poskládal až 7 fotografií. Zřejmě jsi pracoval se značným stranovým překrytím. Fotografie má výborné členění, trochu záhadně působí cesta odnikud nikam, atmosféra je podpořena dramatickou oblohou a příjemně zeleným porostem vpravo dole.


A POZOR, ještě stále je možné zakoupit všechny naše kurzy na rok 2018 se slevou 25 %! Akce je pro velký úspěch prodloužena až do úterý 19.12.! Stačí, když při platbě kurzu zadáte kód GIFT25. Více info ZDE!



Harmonogram našich kurzů na první půlrok roku 2018 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.