21. 1. 2018

NOVINKA... zpětné vazby

Zdravíme všechny naše příznivce v novém roce! Velmi nás těší, že tu s námi jste, že s námi fotíte. Každý rok se snažíme přijít s něčím novým, čím bychom si to tu společně ještě více zpříjemnili. Proto jsme v týmu PPSOP.cz dali hlavy dohromady a vzešel z toho, myslíme, celkem zajímavý nápad. A jsme velmi zvědaví, co na něj budete říkat vy ;) 

Jedním z podstatných pilířů vzdělávání ve Škole Perfektní Fotografie je zpětná vazba. A dle ohlasů studentů je to mimo jiné hodnotný komentář instruktorů kurzu k fotografiím, co naše online kurzy dělá něčím jiným a přínosnějším oproti standardním online kurzům. 

A proto s novým rokem přichází nová výzva - možnost získat k jakékoliv vaší fotografii hodnotný komentář našich instruktorů. Pokud o takovou nabídku máte zájem, sledujte naší FACEBOOK-ovou stránku, kde budeme pravidelně vyhlašovat možnost se do výzvy zapojit. 

Zájemci budou na Facebooku vyzváni, aby vložili svou fotografii včetně technických údajů a případného stručného komentáře. Ze všech zúčastněných následně instruktoři některé fotografie vyberou a poskytnou k nim férovou zpětnou vazbu. Okomentované fotografie posléze uveřejníme zde na blogu. 

A proto... máte-li zájem a naše NOVINKA vás oslovila... sledujte nás i nadále!

...  you keep shooting!

© Scott Stulberg


pozn. Účastí dává autor souhlas s použitím/publikováním své fotografie i jména na webu, blogu a dalších sociálních/promo sítích PPSOP.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.