14. 1. 2018

Soutěžní téma na měsíc LISTOPAD / NOVEMBER 2017 - vyhodnocení

Přinášíme nejlepší záběry za měsíc listopad / november - BEST SHOTS OF NOVEMBER 2017 - na téma "VŮNĚ ULICE (STREET PHOTO)". Z vašich 89 záběrů, které jste nám vložili naši Facebook stránku, jsme do finále vybrali 25... a tu jsou vítězné fotografie!

Nejlepší z nich vybíral a hodnotil BRYAN PETERSON - zakladatel, fotograf a instruktor online Školy Perfektní Fotografie PPSOP.cz a garant našich kurzů. Naše portfolio a harmonogram pro první půlrok 2018 naleznete ZDE.

A POZOR - rozběhněte rok 2018 se slevou! Užijte si "opět sladkých osmnáct"! Všechny naše online kurzy TEĎ S 18% SLEVOU. Při platbě zadejte v nákupním košíku slevový kód "SWEET18". Nabídka platí do 18.1.2018! Zakoupit kurz můžete ZDE!

Děkujeme všem za účast v soutěži a vítězům gratulujeme!


I. MÍSTO - MARTIN DVOŘÁK
Fajn, takže prvé miesto získava fotografia starého muža s plagátom "eroticcity" na pozadí a je tu skvelo nafotený kontrast... Nepochybujem o tom, že erotické dni sú vzdialenou spomienkou tohoto muža, ale toto je dôkazom, že život ako taký je tu skôr pre mladých. 
Okay the image of the old man and background with ‘eroticcity’ is FIRST PLACE and a great capture of contrast… I have no about that the days of erotica are a distant memory for the old man, but further proof that life as we know it, is for the youthful. 
(c) Martin Dvořák

II. MÍSTO - JIŘÍ CETKOVSKÝ
Druhé miesto - fotografia "bublinára" a detí okolo neho a prekrásne ukázaný život o živote... jednoducho je to zachytenie momentu v živote, ktorý je skutočne nadčasový. A veľmi sa mi tu páči to protisvetlo.
Second place, photograph of the Bubble man and the kids is a wonderful life of life, day in the life kind of capture that is truly timeless. Love the backlight here too.
(c) Jiří Cetkovský

III. MÍSTO - BOB GAJDOŠ
Tretie miesto patrí žene, ktorá chytá dieťa za ruku; ochrániť dieťa pred tým, aby si ublížilo - ktorá matka alebo stará matka by nepoznala tento pocit?! Výborné zachytenie "toho správneho a rozhodujúceho momentu"!
Third place belongs to the woman grabbing child's hand; keeping the child safe from harm, what mother or grandmother does not know this feeling! A great ‘decisive moment’ kind of capture.
(c) Bob Gajdoš

ČESTNÉ UZNANIE SO ZVLÁŠTNYM OCENENÍM
Toto bolo takmer moje prvé miesto, ale vidí sa mi, že je to trochu "preeditované", jednak s nástrojom rozostrenia a taktiež s "dodge and burn" (zosvetlenie/stmavenie), takže to už nepôsobí úplne prirodzene. AK sa mýlim, tak sa ospravedlňujem.
Special HM is the flying dress and it might have been first place but it looks a bit ‘over-processed’ and via PS with blur tool as well as too much dodging and burning so it does not look natural. IF I am wrong about the PS stuff then my apologies.
(c) Rudolf Baranovič


ČESTNÉ UZNANIE 
(c) Tomáš Feller
(c) Renata Hasilová



A POZOR - NEPŘEHLÉDNĚTE - Prosíme výherce soutěže (autora fotografie na 1. místě), aby nás kontaktoval na mail info@ppsop.cz, výhru je možné uplatnit do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže. Děkujeme.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.