24. 2. 2018

VKLÁDÁNÍ FOTEK DO SOUTĚŽE - NÁVOD

Chodí nám časté dotazy ohledně nahrávání fotek do soutěže. Píšete nám, že máte problém s vkládáním fotek, že již nemůžete nahrát fotky na Facebook Školy Perfektní Fotografie přímo na zeď, jak tomu bylo doposud. Moc nás to mrzí, tato změna/chyba je na straně Facebook-u, ne v našem nastavení a opravdu momentálně není možné vkládat fotky, jak jste byli zvyklí, toto nastavení je změněno na všech FB-stránkách firem při přihlášení z počítače. Pokud používáte FB v mobilním zařízení, tak tam by mělo vše fungovat jako dříve.

Cesta, jak vložit fotky z vašeho počítače však existuje, je sice trochu fikanější, ale věříme, že vás od účasti v soutěži neodradí. Zde přidáváme postup jak na to:

Je to jednoduché!

V levém sloupci klikněte na "Fotky" (Photos) - rozbalí se okno, kde v prvním řádku jsou jména, kdo z návštěvníků již fotky vložil a kolik je jejich uveřejněno celkem...


... v řádku klikněte na "Zobrazit vše" (See all) a v dalším okně, které se rozbalí, je možnost "Přidat fotku" (Add photo).


... A je to! Celkem snadné, ne? ;) Toto je momentálně jediný způsob, jak můžou návštěvníci na firemní stránky přidávat fotky.

Těšíme se na tu vaši! A připomínáme, že aktuální fotografické téma na měsíc únor/február 2018 je: "PORTRÉT - POHLED MIMO OBJEKTIV"

© Scott Stulberg

PPSOP.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.