21. 3. 2018

Ohlédnutí za kurzem Naučte se vidět a komponovat kreativně

Již brzy budeme otevírat další běh online kurzu NAUČTE SE VIDĚT A KOMPONOVAT KREATIVNĚ. Možná stále zvažujete, zda se nepřidat. A sami to známe, než se do nějaké školy či kurzu přihlásíme, zajímá nás zpětná vazba od lidí, co se školou či kurzy mají osobní zkušenost. Proto jsme velmi rádi, že vám můžeme zprostředkovat report naší studentky z loňského jarního kurzu!

Začínáme v pátek 6.4.2018. Přihlášení do kurzu ZDE!


"Pachatel se vrací na místo činu! A některý dokonce pětkrát…

Sotva se po zimní pauze otevřely dveře Školy Perfektní Fotografie, Fotograf s kanónem při ruce už celý natěšený spěchal do lavice pro další, v pořadí již pátý, kreativní nápoj. Napájení se lahodným mokem namíchaným profíky z PPSOP se mu velmi zalíbilo a co víc, stal se na něm závislým. A tak byl opět přistižen, jak (půst nepůst) nasává ze studnice vytříbených Bryanovských a Banasovských fotografických pramenů. A kdyby nezačaly Velikonoce, tak tam snad popíjí dodnes!



Netuším, co vše do nápoje Bryan s Monikou namíchali tentokrát, ale Fotograf s kanónem při ruce fotil jak barevnej, prolamoval nudu, všude hledal linie, vzory či strukturu, snažil se ořezávat rovnou ve fotoaparátu, po horizontálním záběru hned zkoušel vertikální, dodržoval pravidlo třetin, na místech, která prošel už nespočetně krát, najednou nacházel nové fotografické příležitosti… prostě a jednoduše – NAUČIL SE VIDĚT A KOMPONOVAT KREATIVNĚ.


Samozřejmě, že ještě zatím nevidí úplně všechno, je na začátku objevování a stále se učí, ale jeho fotografie opět získaly nový rozměr a to potvrzuje i skutečnost, že poprvé v jeho fotografické kariéře byl osloven, zda je možno jeho fotografie odkoupit a pověsit je na zeď. A tomu říkám nejvyšší ocenění, které nesměřuje za Fotografem s kanónem při ruce, ale k instruktorům Školy Perfektní Fotografie, protože to oni už rok intenzivně na fotkách Fotografa s kanónem při ruce pracují a ve zpětných vazbách správným směrem za perfektní fotografií posouvají… A tak i v pátém kurzu instruktoři splnili své závazky a NEZKLAMALI!


A nezklamala ani parta fotografických nadšenců, spolustudentů, kterých se tentokrát sešlo požehnaně, stejně jak apoštolů u večeře. Jak symbolické v tomto velikonočním čase! 

Byl to zas a znovu neskutečně obohacující měsíc plný profesionality, fotografického entuziasmu, inspirace, lidskosti, přátelství, skromnosti, pokory, porozumění, respektu a v neposlední řadě plný obrovské podpory a povzbuzení. Byla to fotografická jízda, velký kompoziční mejdan, za který Fotograf s kanónem při ruce všem zúčastněným (Monice, Bryanovi, Dance, Markétě, Olze, Terce, Evce, Báře, Zuzkám, Peterovi, Vlastovi, Jirkovi i kanónovi) ze srdce a s vděčností děkuje! 

Ale loučit se nehodlá, protože věří, že se brzy nějakého dalšího kurzu zúčastní. Do té doby prvkům designu zdar, barvám a liniím zvláště! (Michaela Nesvadbová alias Fotograf s kanónem při ruce)"  



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.