5. 7. 2018

Téma fotoprojektu 52 - FILM / DIVADLO (27/52)

A jsou tu prázdniny! Čas letních dovolených, letních lásek nečekaných, letní žár, pohledů pár... a co dál? Dál taky ještě čas odpočinku. Tedy aspoň pro "ne-fotografy" - rozuměj normální lid. Pro nás fotografy, co prožíváme fotografování jako milostnou aféru se životem, je to naopak čas, kdy máme konečně čas svou foto-výbavu pořádně zaměstnat! Takže žádné odpočívání, žádné lelkování, úkol zní jasně - nestát, nekoukat, dělat! 

No a k tomu zaměstnávání by se asi hodilo téma Fotoprojektu 52, že ano?! No jo, ale jaké dát sedmadvacáté téma? Já ti nevim, Karle, co myslíš... bude jim téma "FILM/DIVADLO" stačit? Není to moc nuda v Brně? Znáš to, jaký jsou tady fotografové...  a jestli to budou srovnávat s výletem na Kokořín... aby ti neklesla autorita. Ale zas na druhou stranu to dalo příšernou práci to vymyslet... a přitom taková blbost!

Takže šup fotit, nebo vám ty fotoaparáty zabavíme a dostanete je až na konci školního roku! ;)

Měli jsme snahu najít pestré ilustrační fotky k tématu z různých míst, ale pak jsme si řekli to neřeš, nepřepínej a hlavně po ničem nepátrej... a raději se pohodlně usadili do první řady archivu Scottyho Stulberga, odkud jsme se zase kochali jeho krásnými fotkami, tentokrát z Benátek... a ne těch nad Jizerou! Ó ano, Benátky, Benátky... tam jsem taky nebyl











pozn. Jak jste asi poznali, texty psané kurzívou se odkazují na hlášky z filmů či divadla. Tak schválně, kdo pozná, ze kterých? Své tipy můžete psát do komentáře na Facebook-u u odkazu na tento článek nebo tu na blog! Kdo pozná všechny jako první, má u nás švestičky ze zahrádky ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.