15. 8. 2018

Představujeme kurz NAUČTE SE VIDĚT A KOMPONOVAT KREATIVNĚ


Začátek kurzu: 7.9.2018
délka kurzu: 4+1 týdny

SLEVA 15 % na naše kurzy! 
Při platbě zadejte v nákupním košíku slevový kód "SKOLA15". Nabídka platí do 9.9.2018!

PŘIHLASTE SE ZDE

Jak vidíte svět kolem vás? Vnímáte to, co ostatní často přehlédnou, nebo naopak vy často přehlédnete to, co vidí ostatní? Samozřejmě, většina z nás vidí standardním způsobem, ale taktéž většina z nás "nevidí" kreativně, protože jednoduše řečeno, jsme v tomto směru jakoby slepí. Otevřeme vám proto oči do rozsáhlého a inspirujícího světa fotografie a prvků designu. Tyto základní prvky jsou na vrcholu umění vidět a schopnost vnímat je vám otevře nespoutané možnosti, které jste si předtím ani neuměli představit. Bryan a Monika nabízejí čtyři skvělé lekce, které probudí toho kreativního, ale zatím spícího obra "umění vidět" v každém z vás.

Není žádných pochyb, že na konci tohoto kurzu se už nikdy nebudete dívat na svět stejně jako doposud, bez ohledu na to, jaké byly vaše dosavadní zkušenosti!

Co říkají o kurzu absolventi?

"Byl to moc skvělý kurz s exkluzivní sestavou studentů. Velký dík patří Bryanovi a Monice a i všem ostatním z této skupiny!" Olga Dvořáková

"Priatelia,
som veľmi rád, že sme sa stretli v takomto kreatívnom kruhu a bol to pre mňa rozhodne podnetný mesiac. Vďaka za skvelé komentáre. (Zvlášť ďakujem za skvelé Monikino vedenie.)
Obsah kurzu ma naučil nové vychytávky." Peter Stin


Ukázky fotografií studentů nafocené v průběhu kurzu:



Ukázka z kurzu:


Těšíme se na vás!

PPSOP.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.