22. 9. 2018

ZÁHADA BLESKU ODHALENA - video ukázka studentské práce

Náš ONLINE fotokurz
ZÁHADA BLESKU ODHALENA
Instruktoři: Bryan Peterson / Patrik Banas

Začátek kurzu: 5.10.2018
délka kurzu: 4+1 týdny

POZOR! NOVÝ FORMÁT KURZU A SNÍŽENÁ CENA!

PŘIHLASTE SE ZDE

Ukázky fotografií studentů nafocené v průběhu kurzu můžete shlédnout ve videu zde!!




A co říkají o kurzu absolventi?

Děkuji za výborný kurz. Tak jak minulé kurzy i tento mě posunul dál hlavně v tom směru, že opět méně času trávím u úprav fotografii, kde hlavně různé nasvícení nebo barevné efekty se dají udělat už při pořízení fotky a ne editaci. Pokud bude čas, tak určitě se rád na nějaký kurz přihlásím. Miloš F.

Odhalit záhadu blesku je tak skvělý pocit, jako když prvně vyndáte ježka z klece nebo složíte Rubikovu kostku či zpátky do obalu vrátíte samorozkládací stan. Děkuji Bryanovi a Patrikovi, že jsem nakonec záhadu blesku opravdu odhalila a že posunuli mé fotografické dovednosti o 2. lamelu a vysokorychlostní synchronizaci dál. Michaela N.

Ahoj Bryan a Patrik, díky za týdny zábavy s bleskem a se skvělými zpětnými vazbami. Je skvělé se poučit z vlastních chyb a nedostatků, a ještě skvělejší je přijímat pochvalu. Musím říct, že mne kurz v používání blesku posunul pěkný kus dopředu. Do budoucna se světlům budu určitě věnovat... Skvělí byli i další účastníci kurzu a nejednou mě nakopli a inspirovali. Bez nich by mi mnoho věcí neproblesklo hlavou. Jiří S.


PPSOP.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.