9. 12. 2018

Adventní kalendář 2018 - den 9/24

Otevíráme deváté okénko našeho online adventního kalendáře, ve kterém postupně odkrýváme výběr 23 (+ 1 náš vánoční pozdrav) fotografií od našich fanoušků, kteří se zúčastnili naší výzvy a poslali nám své záběry. Autorem deváté fotografie je...


...  Růžena Odehnalová

Na první pohled zdánlivě nenápadný záběr v monochromatické hnědo-oranžové, pozornému oku však neunikne stádo srnek běžících v dynamické linii po diagonále - fantastické "prolomení nudy" a výborná kompozice a světlo.

© Růžena Odehnalová

POZOR - NEPŘEHLÉDNĚTE!
Autoři, jejichž fotografie se objeví ve výběru v letošním adventním kalendáři PPSOP.cz, mají možnost vyhrát vánoční dárek. O vítězi rozhodnete vy, naši fanoušci! Ve 12 hodin se tato fotografie objeví jako příspěvek na Facebook-ové stránce PPSOP, kde jí můžete dát svůj hlas prostřednictvím "like". Hlasovat můžete pouze dnes a to do 23:00 hodin. Na Štědrý den vyhlásíme vítěze, který v denním hlasování získá nejvíce "like"!

🎄PERFEKTNÍ FOTO VÁNOCE 2018🎄 SLEVOVÁ AKCE - 25 % na všechny naše kurzy. Stačí, když přímo při platbě kurzu nebo dárkového poukazu použijte kupón ROZBALTO25. Platí od 1.12.2018 - 23.12.2018! Více info ZDE!

Harmonogram našich kurzů v roce 2019 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.