4. 12. 2018

Soutěžní téma na měsíc PROSINEC / DECEMBER 2018

Přinášíme poslední soutěžní fotografické téma tohoto roku! Poslední měsíc bývá zpravidla obdobím, kdy začínáme rekapitulovat rok, proto téma na měsíc PROSINEC / DECEMBER 2018 zní

"MOJE NEJ FOTKA"

Jsme si jistí, že nám ukážete skvělé záběry! Určitě najdete ve svém archivu něco zajímavého, co vás (nejen) tento rok potěšilo. Neváhejte a ukažte nám své fotky!

Fotografie v počtu 1-3 prosíme vkládejte jako příspěvek na  Facebook-ovou stránku PPSOP do neděle 6.1.2019 (uzávěrka soutěže je v tento den o půlnoci) a dostaňte se do výběru BEST OF DECEMBER 2018!

Soutěž budou vyhodnocovat  instruktoři našich online kurzů - Monika a Patrik Banas. Vítěz nejlepšího záběru se může těšit na knihu o fotografovaní od Bryana Petersona i s jeho podpisem!

© Bryan Peterson
🎄PERFEKTNÍ FOTO VÁNOCE 2018🎄 SLEVOVÁ AKCE - 25 % na všechny naše kurzy. Stačí, když přímo při platbě kurzu nebo dárkového poukazu použijte kupón ROZBALTO25. Platí od 1.12.2018 - 23.12.2018! Více info ZDE!

Harmonogram našich kurzů v roce 2019 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!

UPOZORNĚNÍ!
Fotky, které se již v naší soutěži objevily a obsadily 1.-3. místo, budou ze soutěže automaticky vyřazeny. Více info o pravidlech vkládání fotografií ZDE.
Výhru je možné nárokovat do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže na daný měsíc, pokud se výherce do té doby neozve, výhra propadne. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.