5. 1. 2019

5. ročník FOTOPROJEKTU 52 - přidejte se k nám!

Rádi fotografujete? I my! Máte rádi fotografické výzvy? I my! Rádi byste se pravidelně střetávali se stejně smýšlejícími lidmi a prohlíželi si jejich fotografie a prezentovali ty vaše? ZAPOJTE SE, STARTUJEME 5. ROČNÍK!

Zveme vás do FOTOPROJEKTU 52 - otevřené fotografické skupiny na Facebook-ové stránce, do fotografické komunity, kde nejde o nic jiného, jen o radost z focení!

© Scott Stulberg
O co přesně jde:
Fotoprojekt 52 je projekt, kdy je každý týden v průběhu roku vyhlášeno nějaké fotografické téma a je jen na vás, jak téma zpracujete. Na nafocení máte vždy týden až do vyhlášení nového tématu. Vaši fotografii - aktuálně nafocenou až po vyhlášení tématu (ne archivní fotky) - poté vložíte do fotografické skupiny, kde budete mít zároveň možnost prohlížet si fotografie ostatních účastníků zapojených do Fotoprojektu. Na konci roku tak budete mít nafocenou vaši osobní foto galerii s 52 záběry - váš pohled na svět a foto rok 2019 v 52 fotografiích!

A jak na to:
Jednoduše! Přihlaste se do naší skupiny FOTOPROJEKT 52 | PPSOP.cz vytvořené na Facebook-u!

Pozvěte do PPSOP Fotoprojektu 52 i své přátele, kteří rádi fotografují, jsou vítáni. Neváhejte, první téma 5. ročníku je již vyhlášeno!

Poznámka: O vstup do skupiny je potřebné požádat a následně odpovědět na tři jednoduché otázky (chceme zabránit vstupu spamujících. Po vstupu do skupiny si prosím přečtěte popis a pravidla fungování skupiny, které najdete ve sloupci napravo. Těšíme se na vás!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.