26. 7. 2019

ONLINE fotokurzy PPSOP.cz - jak to u nás funguje?

ONLINE Škola Perfektní Fotografie Bryana Petersona je celosvětovou jedničkou v online fotografickém vzdělávání. Naše kurzy ke své spokojenosti absolvovali úplní začátečníci, kteří vstoupili do fascinujícího světa fotografie s novým fotoaparátem, touží mít větší kontrolu nad svými výslednými fotografiemi a chtějí opustit sice pohodlný, ale určitě ne dokonalý způsob focení v automatickém módu svého fotoaparátu i amatérští nadšenci či pokročilí fotografové, skrátka všichni ti, co hledají způsob, jak mít vždy co nejlepší snímky, aby skvělé záběry nebyly jen dílem náhody.  A všichni ti, kteří by rádi "fotili mnohem lépe a kreativněji", ale nevědí jak!


Zakladatelem naší školy, garantem a zároveň autorem a instruktorem některých našich kurzů je světoznámý forograf Bryan F. Peterson. Bryan je fotografem víc než 30 let a učitelem fotografie už víc než 20 let. Jeho vzdělávací styl je jedinečný a je pro všechny zárukou, že se kreativní a zábavnou formou dostanou na fotografickou úroveň, o jaké vždy snili. Kromě toho je Bryan autorem celosvětově nejlépe prodávaných knih o fotografování Naučte se exponovat kreativně, Naučte se vidět kreativně a mnohých dalších. V našem instruktorském tímu je však mnoho dalších skvělých fotografů - to vám garantujeme!




Obrovskou přidanou hodnotou online Školy Perfektní Fotografie je jedinečná a léty prověřená metodika vzdělávání založená na 3 základních pilířích:

1. každý týden obdržíte lekci na učité téma s detailním, ale zároveň velmi srozumitelným popisem dané tématiky. Lekce bude vysvětlena nejen teoreticky, ale součástí budou i mnohé ukázkové fotografie a skvělá instruktážní videa (v závislosti od kurzu) jak na to. Toto nazýváme "Teoretická část".

2. s lekcí zároveň dostanete zadání úlohy a máte další týden (v některých kurzech dva týdny) na to, abyste nafotili záběry, které vyžadují aplikování informací nastudovaných v lekci. To je vaše "Praktická část".

3. vámi vytvořené fotografie dle zadání nám nahrajete a brzy k nim získáte zpětnou vazbu jednak od ostatních studentů z kurzu, ale hlavně profesionální a férové hodnocení vašich fotografií od instruktorů a garantů kurzu, s mnoha radami a tipy. To je "Vzdělávací část", díky které máte možnost získávat praktické zkušenosti a výrazně se zlepšovat.

No a taky máte neustále, tedy 24 hodin denně, přístup do diskusního fóra OaO (otázky a odpovědi) vašeho kurzu, kde se můžete libovolně ptát studentů a hlavně instruktorů na jakýkoliv dotaz související s danou lekcí, nebo i na cokoliv jiného souvisejícího s fotografováním - ať už z vašeho zadání, nebo i mimo lekce.

Všechny tyto tři kroky se budou opakovat každý týden, po celou dobu trvání kurzu! Přístup do kurzu (materiály lekce, zadání, fotografie, videa, OaO forum) vám však zůstane celý další rok po jeho oficiálním ukončení.

(c) Monika Banas
Garantujeme vám, že tento způsob vzdělávání vám dodá nejen teoretické informace o každé probírané tematice, ale díky zadání vás "donutí" vytáhnout a poznávat svůj fotoaparát a FOTOGRAFOVAT. To vše samozřejmě zábavně, plně podle vašeho vlastního harmonogramu, vaším tempem a u vás doma nebo kdekoliv, kde budete mít přístup k internetu. Samozřejmostí je plně lokalizované prostředí a lekce v češtině nebo slovenštině.

Těšíme se na vás!


Vaše
PPSOP.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.