4. 8. 2019

AHOJ ŠKOLO! SLEVA15% na naše kurzy!

Ahoj školo!
Sleva 15% na naše ONLINE FOTOkurzy

Chcete-li se NAUČIT EXPONOVAT KREATIVNĚ 1, nebo dokonce se NAUČIT EXPONOVAT KREATIVNĚ 2, měli byste si pospíšit! A věřte, že není nadto se TVÁŘÍ V TVÁŘ při fotografování portrétů setkat se Scottym Stulbergem či Monikou Banas nebo objevovat svět skutečně zblízka a FOTOGRAFOVAT DETAIL KREATIVNĚ s Bryanem Petersonem a Patrikem Banasem. 
Zaostřit na slevu by měli i ti z vás, co by rádi objevili ZÁHADU BLESKU, ale i ti, co si přejí v sobě probudit schopnost KREATIVNĚ VIDĚT A KOMPONOVAT. No a co vám budeme vyprávět, není nadto ušetřit 15 % při toulání se KRAJINOU KOLEM DOKOLA s Lubou Slunským či při FOTOGRAFOVÁNÍ FLORY s naší populární fotografickou dvojicí Monikou a Patrikem!

Zkrátka - na nic nečekejte, vyberte si ten správný kurz se svými oblíbenými instruktory, v nákupním košíku zadejte kód "SKOLA15" a tešte se, jaká fotografická dobrodružství za rozumnou cenu zažijete! A honem, ať to stihnete do  6.9.2019!


Fotit s námi se vyplatí! Těšíme se na vás v kurzech!




Podmínky: Sleva platí na naše kurzy (9 kurzů) viz víše, neplatí na novinky roku 2019 - Portrét kreativně a Dlhá expozice, noční obloha a hvězdy a neplatí na balíček kurzů Naučte se exponovat kreativně 1 a 2, který je již možné získat za NEJ cenu (se slevou 25%).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.