29. 9. 2019

Nejlepší záběry za měsíc ČERVENEC a SRPEN / JÚL a AUGUST 2019

Z vašich 118 fotografií, které jste nám vložili na naši Facebook stránku, jsme vybrali nejlepší záběry za měsíc červenec a srpen / júl a august - BEST OF JULY/AUGUST 2019 - na téma "LIDSKÝ PRVEK V KRAJINĚ!". Do finále postoupilo 16 záběrů.

Nejlepší z nich vybere a ohodnotí LUBO SLUNSKÝ, instruktor naší ONLINE Školy Perfektní Fotografie PPSOP.cz! A jaké kurzy pro vás brzy otevíráme?
Komentář hodnotitele:
"Své práce do měsíční soutěže poslal slušný počet autorů, takže nakonec se sešlo 118 fotografií. Někteří poslali 2 až tři fotky, ze kterých se nakonec dal vybrat reprezentant do širšího výběru. Někteří z autorů zabrousili do jiných žánrů (téma by se dalo zjednodušeně upřesnit jako postava v krajině). Našlo se tam i pár fotek typu landscape (byly mezi nimi i velmi solidní, ale bez postavy) a propašovalo se do kolekce i kopec dovolenkových fotografií bez nároku na zvláštní zřetel.

Nakonec vznikl užší výběr v počtu 16 fotografií s cílem postihnout co největší šíři zadání, ale s podmínkou minimalizovat v něm počet autorů. Úplně se to nepovedlo, takže se omlouvám za to, že jsem nedodržel podmínku „jeden autor v užším výběru“. Jak sami můžete zjistit, vetřely se do užšího výběru dvě dámy se dvěma fotografiemi. Zdůrazňuji, že výběr byl činěn anonymně a k identifikaci sloužily jenom čísla.

Ti, kteří se do užšího výběru nedostali nechť nezoufají, třeba se to podaří příště. Vždy je třeba mít na paměti, že každé hodnocení fotografií je obrazem subjektivního vnímání poroty."

Lubo
instruktor PPSOP.cz


A tu jsou fotografie postupující do užšího výběru, zatím jsou seřazeny náhodně bez konkrétního pořadí.


Gratulujeme a děkujeme všem!

(c) Milli Há
(c) Peter Grosh
(c) Jitka Matyášová
(c) Lucka Šiprová
(c) Martin Zeman
(c) Iva Ullrichová
© Jana Halúzová
(c) Juraj Thurisaz Šulek
(c) Růžena Odehnalová‎
(c) Lenka Rondevaldová
(c) Vlastimil Babický
(c) Tereza Píchová
(c) Lenka Rondevaldová
(c) Tereza Píchová
(c) Mária Ševecová
(c) Veronika Knapová

A POZOR POZOR! Aktuální foto soutěž na měsíc ZÁŘÍ/SEPTEMBER 2019: téma "PORTRÉT S EMOCEMI" Fotografie v počtu 1-3 prosíme vkládejte na Facebook-ovou stránku PPSOP do úterý 1.10.2019 (uzávěrka soutěže je v tento den o půlnoci) a dostaňte se do výběru BEST OF SEPTEMBER 2019!


PPSOP.cz


PS: Info pre všetkých, ktorí netrpezlivo očakávajú finálne vyhodnotenie súťaže mesiaca JÚN - "Aha, architektúra!" - túto súťaž vyhodnocoval Bryan Peterson a kôli jeho intenzívnemu cestovaniu a workshopom počas minulých mesiacov sme výsledky dostali s časovým posunom. Každopádne, už ich máme k dispozícii a tu na blogu budú uverejnené v priebehu nasledujúcich dní! Ďakujeme za trpezlivosť! PPSOP.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.