5. 9. 2019

Téma fotoprojektu 52 - Z TÉTO FOTKY MÁM RADOST (36/52)

A je definitivně po prázdninách! To je kolotoč, co? Než se vše domluví, obstará, doladí, zesynchronizuje, naplánuje, zařídí... aneb vítejme v novém školním roce! Ale hlavu vzhůru, letní prázdniny už se zase pomalu blíží! :D 

A víte co? Nenecháme se do toho kolotoče znovu natlačit, jedna jízda stačila, vystupujeme, házíme starosti za hlavu a uděláme si radost. Co vy na to? No a jak jinak by si fotograf mohl udělat radost než pěknou fotkou, že ano! A tak třicáté šesté téma Fotoprojektu 52 zní "Z TÉTO FOTKY MÁM RADOST".

A kdybyste si chtěli udělat ještě větší radost, tak si kupte nějaký z našich online kurzů. Fotit s námi se totiž vyplatí, zvláště když máme 15% SLEVU! Tak si ji nenechte ujít, začínáme již tento pátek 6.9. - takže vlastně UŽ ZÍTRA!!! Hurá! Těšit se můžete na kurzy: Naučte se exponovat kreativně 1, Tváří v tvář - fotografujeme portrét a Záhada blesku odhalena!

A POZOR - stále platí #feedback! Kdo má zájem o zpětnou vazbu, nechť k vložené fotce ve skupině připíše hastag #feedback, čímž dá najevo, že souhlasí, že může být jeho fotka vybrána a následně ohodnocena.

Krásný a pohodový týden!


© Patrik Banas

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.