26. 9. 2019

Téma fotoprojektu 52 - ORANŽOVÁ (39/52)

Slunce právě zapadá, kuchyní se line vůně dýňové polévky, z dětského pokoje se ozývá hlas babičky vyprávějící dětem na dobrou noc pohádku o Lišce Bystroušce a my sedíme u kamen, usrkáváme pomerančový džus, pojídáme mrkvové chipsy a pozorujeme, jak oheň krásně plápolá. Večer jak oranžovou barvou malovaný!

Hmmm, tak taková čtvrteční idylka leda tak ve snu, že!? Anebo ve FOTOPROJEKTU52! Protože "jaký si to uděláš, takový to máš!" A my si to tento týden uděláme malované! Třicáté deváté téma zní "ORANŽOVÁ".

A protože o oranžové barvě, kromě toho, že ji získáme spojením červené a žluté a komplementární barva k ní je modrá, nevíme skoro nic, nahlédli jsme do našeho online kurzu Naučte se používat barvu kreativně a hned jsme moudřejší...

Tak například už víme, že pokud milujete oranžovou barvu, tak jste bezesporu svobodná duše. Nesnášíte pocit, když jste k něčemu připoutáni a když slyšíte slovo lano, tak zažíváte mírný syndrom "Bojuj nebo uteč". Vždy si plánujete vše dopředu a kvůli vašemu silně organizovanému a energetickému duchu, máte rozpracovaných nejméně šest projektů současně. Vaši přátelé vás popisují jako samotáře, milého, dobrosrdečného a někoho kdo si z vás střílí a má rád kanadské žertíky. Zábava se vám nikdy neomrzí, musíte být tam, kde se koná nějaká akce... (z materiálu kurzu - 2. lekce, autor Bryan Peterson)

Vzhůru za lovem oranžové, těšíme se na vaše záběry!

A POZOR - platí #feedback! Kdo má zájem o zpětnou vazbu, nechť ke své vložené fotce na téma Oranžová ve skupině připíše hastag #feedback, čímž dá najevo, že souhlasí, že může být jeho fotka vybrána a následně ohodnocena.

Pro ilustrační fotky jsme zamířili do archivu projektu a nestačili se divit, jak tam je krásně oranžově vymalováno! 

Miroslav E. Szczerba
© Barbora Blahová
© Dominika Kováčová
© Eva Havlasová
© Helenka Keblúšková
© Iva Dufková
© Jan Venclik‎
© Jitka Matyášová
© Milan Konečný
© Jana Halúzová
© Jana Tomkova
© Katerina Sourkova
© Klára Otáhalová
© Markéta Nečasová
© Mária Ševecová
© Jan Kuča‎
© Olga Dvořáková
© Miloš Gabriel
© Renata Kuchařová
© Roman Löwinger
© Tereza Píchová
© Vlastimil Babický

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.