2. 12. 2019

Adventní kalendář 2019 - den 2/24

Začínáme odpočítávat 24 dní do Vánoc a otevíráme druhé okénko našeho online adventního kalendáře! V něm postupně odkrýváme výběr 23 (+ 1 náš vánoční pozdrav) fotografií s příběhem od našich fanoušků, kteří se zúčastnili naší výzvy a poslali nám své záběry. Autorem druhé fotografie a druhého příběhu je...




... JANA HALÚZOVÁ!

(c) Jana Halúzová

Příběh k fotografii:

Posílám můj pozdrav z počátku léta. Chodím každým rokem fotit orchideje na místo, o kterém málokdo ví. Tentokrát jsem si ale krom "1000 a jedné" fotky vstavačů přinesla ve foťáku i pěknou řádku fotek modráska. Celých pět minut pózoval trpělivě na stéble trávy a nehnul se, ani když jsem kolem něj s makroobjektivem kroužila na dosah ruky. Jak nerada fotím zvířata a lidi, protože se pořád hýbou nebo blbě ksichtí ;-), tak tenhle motýlek byl velký kliďas a nechal se portétovat pěkně zblízka :-).
Přeju všem ve Fotoprojektu52 pohodový advent, dobré světlo a spoustu ochotných modelů a modelek, kteří s úsměvem zapózují na jakékoli téma (které si na nás Monika do příštího roku vymyslí).



! HLASUJTE PRO FOTOGRAFII !
Ve 12 hodin (dnes 2.12. 2019 v poledne) se tato fotografie objeví jako příspěvek na Facebook-ové stránce PPSOP, kde jí můžete dát svůj hlas prostřednictvím "like". Hlasy pro tuto fotografii se započítávají pouze dnes a to do 22:00 hodin. Na Štědrý den vyhlásíme vítěze, který v denním hlasování získal nejvíce "like"!

You keep shooting - foťte s námi!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.