23. 12. 2019

Adventní kalendář 2019 - den 23/24

Otevíráme dvacáté třetí okénko našeho online adventního kalendáře! V něm postupně odkrýváme výběr 23 (+ 1 náš vánoční pozdrav) fotografií s příběhem od našich fanoušků, kteří se zúčastnili naší výzvy a poslali nám své záběry. Autorem dvacáté třetí fotografie a dvacátého třetího příběhu je...



... MÁRIA KOSTOVČÍKOVÁ!

© Mária Kostovčíková

Příběh k fotografii:
List Ježiškovi.
Nepíšem už list Ježiškovi v čase adventnom. Mám preňho odkaz, zabalený nie v krásnom farebnom papieri, len v mojich myšlienkach utajený, s dlhodobou platnosťou. Prajem si len malú radosť, peknú chvíľku každý deň. Želám si tento darček vyberať dennodenne, v malých dávkach, pár pekných chvíľ, možno príjemné popoludnie. Jednu upršanú sobotu, ktorá sa premenila napriek dažďu na pekné chvíle, vznikla aj táto fotka. Obyčajná, nenápadná, pri troške fantázie zobrazujúca obálku. Preto bola mojou troškou do adventneho kalendára. Prináša potešenie, pokoj v duši. Pre mňa spomienková, evokujúca úsmev na tvári a vieru, že malé Vianoce môžme mať každý deň. Už viac neprezrádzam, lebo sa nesplní.


HLASUJTE PRO FOTOGRAFII!
Ve 12 hodin (dnes 23.12. 2019 v poledne) se tato fotografie objeví jako příspěvek na Facebook-ové stránce PPSOP, kde jí můžete dát svůj hlas prostřednictvím "like". Hlasy pro tuto fotografii se započítávají pouze dnes a to do 22:00 hodin. Na Štědrý den vyhlásíme vítěze, který v denním hlasování získal nejvíce "like"!

🎄POSLEDNÍ PŘÍLEŽITOST - DNES SLEVA KONČÍ!🎄 
SLEVOVÁ AKCE - 25 % na všechny naše kurzy. Stačí, když přímo při platbě kurzu nebo dárkového poukazu použijte kupón ROZBALTO25. Platí od 9.12.2019 - 23.12.2019! Více info ZDE!

Harmonogram našich kurzů v roce 2020 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.