5. 1. 2020

Velký FOTOHOROSKOP 2020

Rok 2020 bude fotograficky výjimečný, plný fotografických příležitostí, ale i nástrah. Nejúspěšnější budou fotografové, co fotí s pevnou dvacítkou a nebojí se přestupných (k)roků - třeba z automatu na manuál. To, co nás fotografy v roce 2020 čeká, by nám asi prozradily hvězdy, ale náš kurz o nich je zatím v intenzivních přípravách. Proto jsme se na fotografické vyhlídky zeptali hvězdice a máme pro vás dobré zprávy!


Chcete vědět, co vás opravdu čeká? VELKÝ FOTOHOROSKOP 2020 speciálně pro fanoušky PPSOP.cz je tu! 

Kozoroh/Kozorožec
Tento rok hrozí zvýšené riziko, že vás pri fotení krajiny naberie koza vysokohorská na rohy. Preto odporúčame fotiť najmä ploché krajiny ako napríklad Holandsko! Vďaka tejto činnosti nielen že nafotíte skvelé zábery, ale zároveň si vyliečite ploché nohy.

Vodnář/Vodnár
Milí vodnáři, jestli chcete dechberoucí záběry, jděte pod vodu. Čekají tam na vás doslova fotohody. Hlídejte však rychlost závěrky, příliš dlouhá by vám mohla sebrat dech! Zkontrolujte těsnění a pozor na ryby!

Ryby
Pri fotení pod vodou možno natrafíte na vodnárov. Radi by sme vám prezradili viac, ale váš horoskop je už premlčaný...

Beran/Baran
Vaši tvrdohlavost vyměňte za kvalitní kulovou hlavu na stativu. Při dlouhých expozicích si s ní můžete zároveň zahrát "Berany, berany, duc!". Po dobu chladných nocí si do fotobatohu přibalte beranici a beraní kožíšek. 

Býk
Prekonajte svoje pudy a nezbudnite do každého záberu pridať trochu červenej! Namiesto červenovlasých modeliek však radšej naháňajte svetlo a pohybujúce sa mraky. Na križovatke zásadne neprecházajte na červenú. Nezlostite sa, škodí to záberu!

Blíženci
Citát "Pokud vaše záběry nejsou dost dobré, nejste dost blízko." pro vás platí dvojnásob, avšak bez dostatečné ochrany se příliš blízko ke svým fotografickým objektům nepřibližujte. Nasaďte si na vaše tělo minimálně jeden UV filtr! Při focení se pohybujte plíživě!

Rak
Tento rak bude pre vás raketový! Začne fotovýletom do Rakúska, zakončíte ho v Rakovníku. Pri fotení necúvajte dozadu, aby ste od námahy neočerveneli. Ak to však nastane, vyhnite sa býkom.

Lev
Nebojte se, tento rok nespadnete do jámy lvové, naopak, s nastavením správné expozice budete bojovat jako lev a z tohoto boje vyjdete většinou vítězně. Nezapomeňte zavítat do ZOO!

Panna
Rok 2020 vás bude lákať k fotovýletom a budete stáť pred rozhodnutím, či zavítať do pannenskej prírody alebo ísť fotiť do Pannamy. Nech sa už rozhodnete akokoľvek, za žiadnych okolností nepannikárte! Na cestu i pribaľte Panna Cottu a určite natrafíte na niekoho, u koho bude láska prechádzať (nielen) pannkreasom. Pánnečku!

Váhy
Vážení, nezapomeňte si koupit stativ s vodováhou, jinak budete celý rok nevyvážení! Aby se do vás nikdo nenavážel, neváhejte a vydejte se fotit vážky k řece Váh. Vážně to pomůže vaší váhavé povaze.

Štír/Škorpión
Nezapaľujte lampióny šťastia! Namiesto šťastných iónov by sa škoda mohla vyšplhať do miliónov! Šťastie je "muška jenom zlatá" a tento rok si na vás "šadne aj šamé od šeba", napriek tomu, že občas pôsobíte trochu naštvane. Ostatní nech sa však majú na pozore, vaše š(kor)piónske fotografické oko bude neustále pripravené zasiahnuť a dostať sa priamo pod kožu!

Střelec/Strelec
Nechceme si z vás střílet, ale tento rok bude pro vás trefa do černého. Budete střílet jednu fotku za druhou. A pokud zvolíte správný ostřící bod, jistě si nevystřelíte z ostudy kabát. Nezapomeňte však, že rok 2020 je přestupný, tak ať začátek roku nepřestřelíte! You keep shooting!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.