27. 4. 2020

Fotografická hádanka / anketa #17

Dnes je pondělí a tak tu máme naší pravidelnou pondělní rubriku fotografická hádanka / anketaA POZOR! Dnes mimořádně soutěžní! Slavíme totiž narozeniny a tak jsme se rozhodli obdarovat jednoho z vás knihou o fotografování od Bryana Petersona dle vlastního výběru.

Fotografická hádanka #17: Kolik hodin ještě zbývá do konce naší narozeninové slevové akce NAROZENINOVÝ DUBEN - SLEVA 20 % NA VŠECHNY NAŠE KURZY?

Pro odpověď jděte na naší stránku www.ppsop.cz, udělejte snímek obrazovky s odpočítáváním a vložte ho do komentáře pod příspěvek s hádankou #17 na našem Facebook-u. Z odpovědí vylosujeme 1 vítěze. Zúčastnit se můžete do zítřka 28.4. do 22:00 hodin, kdy bude soutěž ukončena.



Podmínky: Tato soutěž je soutěží PPSOP.cz a nijak nesouvisí se společností Facebook. Do losování bude zařazen jeden Facebook profil (= jedna osoba) pouze jednou. Jméno výherce uveřejníme zde na našem blogu a na naší Facebook stránce nejpozději do něděle 3.5. Výherce souhlasí s poskytnutím jeho poštové adresy na zaslání výhry - knihy od autora Bryana Petersona.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.