15. 4. 2020

FOTOsoutěž - nejlepší záběry za měsíc BŘEZEN / MAREC 2020

INFO: Milí priatelia, vieme, že mnohí čakáte na uverejnenie článku s vyhlásením víťazov našej FOTOsúťaže na mesiac FEBRUÁR/ÚNOR 2020 - NĚMÁ TVÁŘ - PORTRÉT ZVÍŘETE. Vyhodnotenie tejto súťaže prebieha v spolupráci s partnerom súťaže - talianskou spoločnosťou Schesir.com a vzhľadom k súčasnej situácii tak zatiaľ nebolo možné urobiť, každopádne môžeme sľúbiť, že sa v nasledujúcich dňoch už určite dočkáte. Aby sme nemali zameškané aj vyhodnocovanie ďalších súťaží, užite si dnešný článok a marcový výber nižšie :)

Nejlepší záběry za měsíc březen/marec - BEST OF MARCH 2020 - postupující do užšího výběru (BEST OF...) jsou tady! Z vašich 116 fotografií, které jste nám vložili do naší FOTOsoutěže na téma "DETAILY OBYČEJNÝCH VĚCÍ" na naši Facebook stránku postoupilo v obrovské konkurenci do finále 25 záběrů. Garant a hodnotitel soutěže z nich vybere BEST SHOTS OF... (1.,2.,3. místo + čestné uznaní). Fotografie na 1. místě se také automaticky zařadí do finále ankety PPSOP.cz FOTOGRAFA/FOTKU ROKU 2020.


Partner soutěže a cena pro vítěze:
Ceny do soutěže na měsíc březen/marec věnovalo vydavatelství Zoner Press - partner soutěže a zároveň dvorní vydavatel knih našeho zakladatele Bryana Petersona.

1. místo - voucher v hodnotě 500 CZK na nákup knih* a postup do finále ankety PPSOP.cz Fotograf/Fotka roku 2020 s možností vyhrát další zajímavé ceny


2. místo - voucher v hodnotě 300 CZK na nákup knih*


3. místo - voucher v hodnotě cca 200 CZK na nákup knih*


Garant a hodnotitel soutěže: 
BRYAN PETERSON - světově vyhlášený fotograf, zakladatel naší online školy a autor a spoluinstruktor některých našich kurzů - naše portfolio online kurzů ZDE! A pozor - JSME S VÁMI JIŽ 8 LET! Narozeninový apríl - sleva na všechny kurzy 20 %!


A tu jsou fotografie postupující do užšího výběru, zatím jsou seřazeny náhodně bez konkrétního pořadí.

Gratulujeme a děkujeme všem! Vyhodnocení již brzy!

(c) Jitka Matyášová
(c) Darja Nezvalová
(c) Iva Ullrichová
(c) Iveta Böhmová
(c) Jana Halúzová
(c) America Lewande
(c) Katarína Galdunová
(c) Květa Trčková
(c) Ladislav Strouhal
(c) Len Michal
(c) Lu Kyn
(c) Lucka Šiprová
(c) Marika Kostička Kostovčíková
(c) Milan Konečný
(c) Pavel Hujíček
(c) Pavel Novotný
(c) Pavel Svoboda
(c) Peter Grosch
(c) Romana Jánska
(c) Rys Cepovitý
(c) Růžena Odehnalová‎
(c) Tereza Píchová
(c) Vlastimil Babický
(c) Zuzana Marková
(c) Zuzana Obrovská


PPSOP.cz

#ppsopcz #fotosoutezppsop #fotokurzyonline

Více informací o FOTOsoutěži BŘEZEN / MAREC 2020

Více informací o aktuální FOTOsoutěži DUBEN / APRÍL 2020


* Výhru je možné nárokovat do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže na daný měsíc, pokud se výherce do té doby neozve, výhra propadne. Výhru není možné vyplatit v hotovosti a PPSOP.cz nepřebírá žádné závazky v souvislosti s uplatněním výher, pouze sprostředkuje zaslání slevových kódů na nákup knih vydavatelství Zoner Press vítězům soutěže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.