13. 7. 2020

Letní fotopůlmaraton P52/2020 - víkend 1.-2. srpen / august

POZOR, POZOR! V sobotu 1.8. se moc těšíme na osobní setkání s vámi na naší akci FOTOperfektní den PPSOP.cz! A kdo s námi nemůže být osobně, může s námi fotit online, protože prázdninový víkend sobota 1.8 - neděle 2.8.2020 proběhne v rámci naší Facebook skupiny Fotoprojekt 52 také "Letní fotopůlmaraton P52/2020" - s vyhlášením témat LIVE přímo z akce!


Co je FOTOPŮLMARATON?
Velmi oblíbená fotoaktivita účastníků Fotoprojekt 52, kdy se v sobotu ráno (nejen) zde na blogu vyhlásí 8 fotografických témat a cílem je během víkendu na každé téma nafotit 1 fotografii. 

(c) Scott Stulberg

Jak se zapojit?
Zapojit se může kdokoliv odkudkoliv. Stačí přepnout foťáky do polohy ON (třeba i ty v mobilu), jít k nám na blog, zjistit jaká jsou vyhlášená témata a fotit! Během víkendu tak nafotit 8 fotografií (1 fotka = 1 téma)!

Jak fotky ukázat ostatním?
Info pro členy skupiny:
Fotografie je nutné nahrát do nedělní  půlnoci  jako ALBUM s názvem "Letní fotopůlmaraton 2020" přímo do naší P52 Facebook skupiny. Tam se taky můžete kochat krásnými fotografiemi ostatních a obdivovat kreativitu zpracování.


Info pro nečleny skupiny:
Přidejte se k nám do Fotoprojekt 52 online Školy Perfektní Fotografie PPSOP.cz věnované týdenním fotografickým výzvám, přečtěte si jednoduchá pravidla skupiny a můžete začít! Pozor, požádejte o vstup včas, schválení nových členů nějaký čas trvá. Upozornění - nemáme rádi spam a také máme rádi soukromí - pro vstup do skupiny je proto (na základě pravidla, které odhlasovali členové skupiny) nutné odpovědět na tři jednoduché otázky a mít osobní profil s neanonymním (ne smyšleným) jménem.


My už se těšíme! A co vy? Zapojíte se?

Ohlédnutí za minulým fotopůlmaratonem, který se konal na jaře 2020, najdete ZDE!



PPSOP.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.