2. 7. 2020

Téma Fotoprojektu 52 - TŘETINOVÁ KOMPOZICE (27/52)

A jsou tu prázdniny! Čas letních dovolených, čas odpočinku. Tedy jak pro koho! Pro členy Fotoprojektu52 rozhodně ne! Je třeba svou foto-výbavu pořádně provětrat! Takže žádné odpočívání, žádné lelkování, šup fotit, nebo vám ty fotoaparáty zabavíme a dostanete je až na konci příštího školního roku! ;)

No a k tomu zaměstnávání by se asi hodilo téma Fotoprojektu 52, že ano?! Máte ho mít! A abychom vám nikterak nebránili v rozletu, dáme si téma, které lze zpracovat na mnoho způsobů. Dvacáté sedmé téma zní "TŘETINOVÁ KOMPOZICE".

Těšíme se na vaše fotky! 

Kdybyste hledali zábavu pro vaše děti či celou rodinu, máme pro vás jeden bezva tip! Přihlaste se do našeho kurzu ONLINE FOTOKLUB PRO MALÉ I VELKÉ, který začíná v pátek 10.7.! Užijete si s námi 10 dní fotografování, 10 dní fotografických výzev, 10 dní fotografických aktivit pro malé i velké. A to vše z místa, kde zrovna budete! Stačí se připojit na mail, kam vám budou denně chodit materiály - fotografické úkoly a zadání se srozumitelným, dětem přizpůsobeným textem a fotografiemi jako příklady. Více o fotoklubu ZDE!


Zpět k fotoprojektu. Opět jsme zalovili v archivu a sdílíme fotky našich instruktorů pro inspiraci... Třetinám zdar!


PPSOP.cz

(c) Bryan Peterson
(c) Bryan Peterson
(c) Monika Banas
(c) Scott Stulberg
(c) Patrik Banas
(c) Bryan Peterson
(c) Patrik Banas
(c) Monika Banas
(c) Bryan Peterson


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.