20. 9. 2020

FotomaratONline - představujeme členy naší poroty!

První ročník PPSOP.cz FotomaratONline!

Skvělá fotografická výzva pro všechny fotografy - zcela online - zúčastnit se může kdokoliv! Vaším úkolem je v průběhu dne v určeném čase nafotografovat sérii fotografií - jednu fotografii na každé z vyhlášených témat, teda celkově 5 fotografií a nahrát je do prostředí k tomu určenému (každý registrovaný účastník obdrží link). 

sobota 3.10. 2020! 

* 5 fotografických témat
* 5-ti členná mezinárodní odborná porota
* skvělé ceny!!!


VYHODNOCENÍ
   - každého tématu - pouze první místo, tedy nejlepší fotka na dané téma - každý člen poroty bude garant a hodnotitel jednoho tématu

   - a celkoví vítězové FotomaratONline (1.,2., a 3. místo)


HLAVNÍ PARTNER
Hlavní partner prvního ročníku FotomaratONline je společnost VFFOTO.com - skvělé filtry pro každé světlo!


Ověřte si svou kreativitu a fotografické schoponosti a užijte si skvělý fotomaratónový den!



Členové naší mezinárodní poroty:


BRYAN PETERSON

Bryan je fotografem víc než 30 let a učitelem fotografie už víc než 20 let. Jeho vzdělávací styl je jedinečný a je pro všechny zárukou, že se kreativní a zábavnou formou dostanou na fotografickou úroveň, o jaké vždy snili. Kromě toho je Bryan autorem 8 celosvětově nejlépe prodávaných knih o fotografování, které byly přeloženy do 11 jazyků.




PATRIK BANAS 

Patrik je profesionální, zanícený a dlouholetý fotograf. Působí jako instruktor fotografování, poskytuje individuální kurzy pro začátečníky i pokročilé s digitální zrcadlovkou a také organizuje zážitkové a cestovatelské foto workshopy do zajímavých oblastí celého světa. S Bryanem spolupracuje už více než deset let. Má rád objektiv 24-70mm, street foto, krajinu a zbožňuje focení s dlouhou uzávěrkou. 




 MONIKA PIXIEN BANAS

Monika začala fotografovat jako devítiletá s fotoaparátem Zenit a fotografování bylo jako hobby vždy součástí jejího života. Po přestěhování za velkou louži se začala fotografování věnovat do hloubky a následně začala spolupracovat s fotografem Bryanem Petersonem a Scottym Stulbergem i jako instruktor. Fotografii se věnuje profesně naplno deset let jako fotograf se zaměřením na portrétovou fotografii.
Ve volném čase ráda zachytává na paměťové karty i všechny běžné věci kolem nás a věnuje se různým fotografickým projektům (napřiklad Fotoprojekt 52). Miluje Nikon a sklo 85mm f/1.4. 
Web | Facebook | Workshopy | Blog




SCOTT STULBERG 

Scotty je fotograf, který se zaměřuje především na fotografie z cest pro fotobanky a časopisy. Aby objevil jedinečné záběry, cestuje i do nejvzdálenějších koutů světa. Jeho práci prezentují mnohé agentury, například Corbis a Getty Images. Učí digitální fotografii a práci s Photoshopem na univerzitě UCLA v Los Angeles. Na různých místech po celém světě organizuje samozřejmě i vlastní fotografické workshopy. Je autorem knihy Passage to Burma (Brána do Barmy), která obsahuje fotografie nasbírané v průběhu deseti let při cestách na toto nádherné místo.
Jeho záběry najdete všude po celém světě – od časopisů a novin Newsweek, National Geografic, New York Times až po pohlednice, kalendáře, billboardy a obálky knih. 





MICHELA NESVADBOVÁ

Láska k fotografování a touha učit se přivedla Michaelu do PPSOP.cz, kde se mimo jiné naučila - jak sama říká - mít neustále otevřené oči pro fotografické příležitosti. Fotoaparát je její věrný parťák a má ho stále při ruce. Má cit pro sdílení zkušeností a znalostí a nabyté zkušenosti z mnoha fotografických kurzů či workshopů doma i v zahraničí a z vlastní fotografické tvorby ráda předává dál. Na jejich fotkách se nezapře láska k barvám a k focení portrétů.
Web | Blog | Facebook

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.