17. 9. 2020

Téma Fotoprojektu 52 - OŠUNTĚLÉ BARVY A LAKY (38/52)

Dobrý večer! Dříve než přistoupíme k vyhlášení třicátého osmého tématu, musíme vás, ač neradi, upozornit na jednu velice nepříjemnou věc. Rozmohl se nám ve skupině Fotoprojektu52 takový nešvar. Z úst členů poslední dobou velice často slýcháváme, že fotoprojekt je pro ně 52 týdnů stresu. Jak na to přišli, vůbec netušíme, ale od nás to rozhodně nemají! A říkají to i ti, co už s námi fotí 6. rok, ano, Dvořáková taky! 

A proto jsme si řekli, že když stres, tak hezky pěkně barevný a ošuntělý! A proto vyhlašujeme téma "OŠUNTĚLÉ BARVY A LAKY". Jo a nechceme stresovat, ale archiv neplatí a fotky se musí stihnout nafotit do neděle 27.9.. Hodně zdaru! ;-)

POZOR - na toto téma platí #feedback! Kdo má zájem o zpětnou vazbu, nechť ke své vložené fotce na téma Ošuntělé barvy a laky připíše ve skupině hastag #feedback, čímž dává najevo, že souhlasí, že může být jeho fotka vybrána a následně ohodnocena.

S výběrem ilustračních fotek jsme se tentokrát moc nestresovali a rovnou zavítali do fotoarchivu Bryana Petersona, autora a instruktora online kurzu NAUČTE SE POUŽÍVAT BARVU KREATIVNĚ, který pro vás otevíráme v pátek 2.10.2020. NEPŘEHLÉDNĚTE - jako bolestné za 52 týdnů stresu pro vás máme speciální fotoprojekťáckou SLEVU 10 %! Stačí, když v nákupním košíku zadáte kód BARVA10. Vyzkoušejte ZDE!

















Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.