2. 12. 2016

Adventní kalendář 2/24

Otevíráme druhé okénko adventního kalendáře, ve kterém postupně odkrýváme fotografie od studentů naší školy nafocené během online kurzů!



Autor fotografie: Pavel Hyksa
Kurz: Krajina kolem dokola
Instruktoři kurzu: Miro Pfliegel/Lubo Slunský

Komentář autora fotografie:
"Mlha na Časté"

Krajina s mlhou a v protisvětle. Častá je přítok Řasnice, tehdy předchozí den vydatně pršelo a následný den se mělo vyjasnit. A skutečně, bylo jasno a hustá mlha. Snímek vznikl za ranního rozbřesku. Než se slunce mlhou "prokousalo" od svého východu, uběhlo alespoň 30 min. Alespoň jsem měl čas najít vhodnou kompozici. Fotografováno jednoexpozičně, podexponováno, aby slunce nebylo moc přepálené."


Zpětná vazba instruktorů (ukázka):
"Výborná skladba obrazu v protisvětle. Strom je dobře komponovaný do zlatého řezu. Atmosféru znásobuje opar pod lesem i za stromem. Velmi dobře je vyřešen potok a trávník v předním plánu. Možná by obraz ještě vylepšil malý ořez monotónní oblohy, čím se vytlačí horizont směrem nahoru."

A pokud se také po nějakém kurzu poohlížíte, chtěli byste nějaký absolvovat, pak vám jistě udělá radost naše VELKÁ VÁNOČNÍ SLEVOVÁ AKCE! Pouze jednou za rok - a to právě teď - máte jedinečnou příležitost zakoupit všechny naše online kurzy, včetně dárkových certifikátů, se slevou 25%. Stačí, když přímo při platbě kurzu nebo dárkového poukazu použijte kupón GIFT25. Platí od 1.12.2016 - 15.12.2016!


Harmonogram našich kurzů na první půlrok roku 2017 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!


P.S.: Děkujeme za společně strávený čas a souhlas se zveřejněním skvělé fotografie!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.