3. 10. 2017

ŘÍJNOVÉ KURZY - brzy začínáme!

Hledáte jasné a výstižné fotografické vzdělávání, bez veškeré té "technické hantýrky"? Tak se určitě budete chtít přidat k nám! Hledáte smysluplnou zpětnou vazbu k vašim záběrům, která přijde ve správném čase? Tak se určitě budete chtít přidat k nám! Hledáte místo, kde nebudete ve stresu a prostředí, kde vás budou brát takového, jaký jste? Tak se určitě budete chtít přidat k nám! Hledáte kurzy, kde kreativní myšlení je nejen vítané, ale dokonce i podporované? Tak to jste na správném místě a rozhodně se musíte přidat k nám! Nikde jinde není snaha získat perfektní záběr zábavnější, víc podnětná a víc ceněná jako právě zde u nás, ve Škole Perfektní Fotografie. A co se týká vašeho plánovaného fotografického úspěchu, tak vězte, že všichni naši instruktoři sdílejí ten samý závazek: zklamat vás nepřipadá v úvahu!

Naše fotografické online kurzy jsou jedinečné pro svůj vzdělávací koncept. Každý týden se otevře daná lekce kurzu, ve které vás budeme inspirovat dobrými příklady. Dodáme vám zadání a vy nám následně nahrajete vaše fotografie, na které dostanete férovou zpětnou vazbu od instruktorů kurzu. Principy vzdělávání v PPSOP jsou stále stejné!

A jaké kurzy právě otevíráme?

NAUČTE SE EXPONOVAT KREATIVNĚ 2

- pokračování oblíbeného kurzu o kreativní expozici, další zajímavé techniky, focení za soumraku, malování závěrkou aj.

instruktoři: Bryan Peterson/Patrik Banas
délka kurzu: 4 týdny
začátek kurzu: pátek 6.10.2017

přihlásit ZDE

© Patrik Banas




- pronikněte do světa portrétové fotografie a naučte se vyjádřit fotografií podstatu a osobnost nejfotografovanějšího objektu na světě - člověka!

délka kurzu: 4 týdny
začátek kurzu: pátek 6.10. 2017


- dnešní blesky jsou technicky tak vyspělé, že často i profesionálové mají před nimi respekt. S námi se však obávat nemusíte, záhadu společně odhalíme a svůj externí blesk naplno ovládnete!

instruktoři: Bryan Peterson / Patrik Banas

délka kurzu: 6 týdnů

začátek kurzu: pátek 6.10. 2017


© Bryan Peterson

Těšíme se na vás...you keep shooting!

PPSOP.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.