4. 10. 2017

Soutěžní téma na měsíc ČERVEN / JÚN 2017 - vyhodnocení

Přinášíme nejlepší záběry za měsíc červen/jún - BEST SHOTS OF JUNE 2017 - na téma "DLOUHÁ EXPOZICE" Z vašich 111 záběrů, které jste nám vložili naši Facebook stránku, jsme do finále vybrali 30 a tu jsou vítězné fotografie!

Nejlepší z nich vybíral a hodnotil BRYAN PETERSON - zakladatel, fotograf a instruktor online Školy Perfektní Fotografie PPSOP.cz a garant našich online kurzů, jejichž kompletní nabídku najdete ZDE.

I. MIESTO - Andrej Kavpuš
Nie je pochýb, že tento fotograf VIE čo robí, nakoľko toto je perfektne načasované, nakomponované a naplánované a rovnako bola použitá aj perfektná rýchlosť uzávierky - brilantné!
There is no question that this photographer KNOWS what he is doing since this is perfectly timed and composed and well planned and the exact and perfect shutter speed was used as well-brilliant!
(c) Andrej Kavpuš

II. MIESTO - Otakar Metlička 
Nestáva sa často, aby sa fotografia pláže mohla umiestniť medzi víťaznými fotografiami, nakoľko "už boli predtým nafotené nespočetne veľa krát", takže, ak sa nejaká na stupienkoch víťazov umiestni, znamená to, že to musí byť niečo svieže a nové a táto spĺňa oboje! Som nadšený, že vidím fotku z pláže, ktoré je SVIEŽA a NEOKUKANÁ.
It isn’t often that a beach photo can be one of the winning shots since “they have been done countless times before", so if one is going to be among the winners it better be fresh and new and this one is both! Very excited to see something FRESH AND NEW.
(c) Otakar Metlička

III. MIESTO - Robert Váverka
Vždy som zvedavý na NOVÉ "star trails" fotky a toto je jedna z kompozícií, ktorú som ešte nevidel - NÁDHERA!
I am always intrigued by NEW STAR trail photos and this is one of those new compositions I have not seen before-WONDERFUL! 

(c) Robert Váverka


HONORABLE MENTIONS:
Jitka Matyášová
Je paráda vidieť tento "dáždnikový trik" zrealizovaný s kvietkovaným dáždnikom!
Wonderful to see the umbrella trick done with a flower umbrella!
(c) Jitka Matyášová

Jana Halúzová 
Výborné, ale expozícia ženy je trochu tmavá, skús niečo také ešte raz!
Great, but exposure is a bit dark on the woman, try it again!
(c) Jana Halúzová
Lenka Rondevaldová
(c) Lenka Rondevaldová
Jiří Cetkovský
(c) Jiří Cetkovský
Miroslav Sekyra
(c) Miroslav Sekyra
Mária Ševecová
(c) Mária Ševecová


A POZOR - NEPŘEHLÉDNĚTE - Prosíme výherce soutěže (autora fotografie na 1. místě), aby nás kontaktoval na mail info@ppsop.cz, výhru je možné uplatnit do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže. Děkujeme.

PPSOP.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.